Δήμος Λαμιέων: Δύο συνεδριάσεις για την Οικονομική Επιτροπή

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020 08:08 Δήμος Λαμιέων: Δύο συνεδριάσεις για την Οικονομική Επιτροπή

Δύο φορές θα συνεδριάσει την τρέχουσα εβδομάδα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λαμιέων.

Η 6η τακτική συνεδρίαση θα γίνει όπως πάντα Τρίτη (18/2) στις 12:00’ το μεσημέρι στο Δημοτικό Κατάστημα με εννέα (9) θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Μεταξύ άλλων και το θέμα της απόρριψης (μη έγκρισης) του διαγωνισμού για την επέκταση του ΧΥΤΑ στη θέση «Νευρόπολη», ή συζήτηση του οποίου αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον ως προς τις λεπτομέρειες για τη μέχρι τώρα διαδικασία που ακολουθήθηκε.

Θα ακολουθήσει άλλη μια συνεδρίαση την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο με μοναδικό θέμα την «Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για αναμόρφωση του  εγκεκριμένου προϋπολογισμού του Δήμου  τρέχοντος έτους».

Ας δούμε όμως τα θέματα της συνεδρίασης της Τρίτης:

ΘΕΜΑΤΑ  ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

Θέμα 1ο: Έγκριση της με αρ. 7/2020 απόφασης του Δ.Σ.  της Δημοτικής  Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Λαμιέων περί  1ης Αναμόρφωσης προϋπολογισμού  οικ. Έτους 2020

Θέμα 2ο: Εξειδίκευση πίστωσης για την εκδήλωση «ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ (Βasket Βall), ΤΑ ΕΣΠΕΡΕΙΑ»

Θέμα 3ο: Εξειδίκευση πίστωσης για τη διοργάνωση έκθεσης εικαστικού περιεχομένου της Λαμιώτισσας  δημιουργού,  Ισμήνης  Μπούργου

ΘΕΜΑΤΑ  ΝΟΜΙΚΑ

Θέμα 4ο: Μη άσκηση ανακοπής και αίτησης αναστολής κατά της υπ’ αριθ. 10/2020 διαταγής πληρωμής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Λαμίας

Θέμα 5ο: Μη άσκηση ανακοπής και αίτησης αναστολής κατά της υπ’ αριθ. 2/2020 διαταγής πληρωμής του Ειρηνοδικείου Λαμίας.

ΘΕΜΑΤΑ  ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Θέμα 6ο:  Έγκριση πρωτόκολλου παραλαβής εργασιών, του έργου: «Συντήρηση & επισκευή γηπέδου ποδοσφαίρου στη Ροδίτσα».

Θέμα 7ο: Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής εργασιών, του έργου: «Ανακαίνιση θερινού δημοτικού Θεάτρου»

Θέμα 8ο: Έγκριση 1ου  και   2ου   πρακτικού  διενέργειας ηλεκτρονικού ανοικτού   διαγωνισμού  και  ανακήρυξη προσωρινού  αναδόχου για την υπηρεσία με τίτλο :  «Καθαρισμός κτιρίων παιδικών σταθμών και ΚΔΑΠ του Δήμου Λαμιεων»

Θέμα 9ο: Απόρριψη [μη έγκριση] του από 24/09/2018 πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού -Ακύρωση διαδικασίας - Ανάκληση διακήρυξης  του διαγωνισμού «ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ Χ.Υ.ΤΑ & ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΕΥΡΟΠΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ», συνολικού προϋπολογισμού 9.200.000,00€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση