«Παράσιτα»: Η καλύτερη ταινία της χρονιάς στο Cinepolis Γαλαξίας - Κερδίστε προσκλήσεις!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020 08:51 «Παράσιτα»: Η καλύτερη ταινία της χρονιάς στο Cinepolis Γαλαξίας - Κερδίστε προσκλήσεις!

Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για την προβολή της ταινίας  «Παράσιτα».

Ο διαγωνισμός τρέχει στο Instagram του LamiaReport. Διαβάστε τις οδηγίες στο σχετικό post για να δηλώσετε συμμετοχή

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Διαγωνισμός: Το​ LamiaReport​ και το​ Cinepolis Γαλαξίας​ σας προσφέρουν​ 5​ ΔΩΡΕΑΝ​ εισιτήρια για την προβολή της ταινίας «ΠΑΡΑΣΙΤΑ» που σάρωσε όλα τα βραβεία φέτος. Γιορτάζουμε τα 10 χρόνια του LR και σας λέμε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ με πολλούς διαγωνισμούς και όμορφα δώρα!!!​ Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό αρκεί να κάνετε story τη συγκεκριμένη ανάρτηση κάνοντας mention το προφίλ του​ @lamiareport ​ Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 20/02 το μεσημέρι στο instagram του LamiaReport. Καλή επιτυχία!!!

A post shared by LamiaReport.gr (@lamiareport) on

Τα «Παράσιτα» έγραψαν ιστορία στα Οσκαρ 2020, με μια επική ανατροπή κερδίζοντας 4 όσκαρ και φυσικά το βραβείο Καλύτερης Ταινίας, ωστόσο η σαρωτική πορεία τους έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες και έχει περάσει από όλα τα μεγάλα κινηματογραφικά φεστιβάλ.  

Οι προβολές της ταινίας «Παράσιτα» ξεκινούν από την Πέμπτη (20/02) στο Cinepolis Γαλαξίας.

Οι τυχεροί/ές θα ανακοινωθούν/ενημερωθούν το μεσημέρι της Πέμπτης (20/02) από το LR.
 
Ώρες προβολής στις 7:15΄ το απόγευμα και στις 10:00΄ το βράδυ.

Οι νικητές μπορούν να επιλέξουν την ημερομηνία και ώρα προβολής που εκείνοι επιθυμούν για να δουν την ταινία.

 

Παράσιτα

Περίληψη

Η οικογένεια των Κιμ είναι αγαπημένη, αλλά είναι όλοι τους άνεργοι και το μέλλον τους διαγράφεται ζοφερό. Ο γιος της οικογενείας βρίσκει δουλειά ως καθηγητής ιδιαιτέρων κι ελπίζει επιτέλους σε σταθερό εισόδημα. Κουβαλώντας τις προσδοκίες όλης του της οικογένειας, πηγαίνει για συνέντευξη στο σπίτι των Παρκ- ιδιοκτητών μια διεθνούς εταιρίας πληροφορικής, για να συναντήσει την κυρία του σπιτιού. Μετά την πρώτη αυτή συνάντηση, ξεκινάει ένας χείμαρρος ατυχών συμβάντων.

Ένα απολαυστικό μείγμα μαύρης κωμωδίας, κοινωνικού σχολιασμού, σάτιρας κι αγωνίας, τα «Παράσιτα» είναι μια ταινία που αρνείται να κατηγοροποιηθεί σε κάποιο είδος ή ακόμα να συγκριθεί με οποιαδήποτε άλλη.

Σκηνοθεσία: Μπονγκ Τζουν - χο
Ηθοποιοί: Σονγκ Κανγκ - Χο, Γιανγκ Χίε - τζιν, Τζο Γέο - τζεόνγκ, Παρκ Σο - νταμ

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας
Προσαρμοσμένη αναζήτηση