Το ευχαριστώ του Δήμου Δομοκού στο Χρήστο Σταϊκούρα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020 07:35 Το ευχαριστώ του Δήμου Δομοκού στο Χρήστο Σταϊκούρα

Έκτακτη επιχορήγηση 60.000 ευρώ λαμβάνει ο Δήμος Δομοκού ως μικρός Δήμος σύμφωνα με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου, για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών για τη λειτουργία του.

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Δομοκού ευχαριστεί τον Βουλευτή Φθιώτιδας και Υπουργό Οικονοµικών Χρήστο Σταϊκούρα, για την υποστήριξη των προσπαθειών του στην καθημερινή προσπάθεια άσκησης των αρμοδιοτήτων του προς όφελος των πολιτών.

«Το Υπουργείο Εσωτερικών µε απόφαση του Υπουργού κ. Θεοδωρικάκου ικανοποίησε το αίτηµα µικρών πληθυσμιακά ∆ήµων, οι οποίοι με τα λιγοστά µέσα που διαθέτουν και  την έλλειψη στελέχωσης, προσπαθούν καθημερινά  και επιτυγχάνουν να ασκούν αποτελεσματικά τις αρμοδιότητες που έχουν εκχωρηθεί από την κυβέρνηση και ταυτόχρονα να ανταπεξέρχονται  στις καθημερινές  ανάγκες  των πολιτών.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο ∆ήµος Δομοκού επιχορηγήθηκε µε το ποσό των 60.000€ για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών και  θα ήθελε να ευχαριστήσει θερµά και να αποδώσει εύφημο μνεία στον συμπατριώτη µας  Βουλευτή Φθιώτιδας και Υπουργό Οικονοµικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, ο οποίος πάντα στέκεται αρωγός στις προσπάθειες µας».  

Προσαρμοσμένη αναζήτηση