Ορισμός εντεταλμένης συμβούλου στο Δήμο Λοκρών

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020 23:19 Ορισμός εντεταλμένης συμβούλου στο Δήμο Λοκρών

Με απόφαση του δημάρχου Λοκρών Θανάση Ζεκεντέ, ορίσθηκε η Βασιλική Σίμου-Παλαιολόγου εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο (αμισθί)  της πλειοψηφίας με τις παρακάτω αρμοδιότητες:

α) την εποπτεία και το συντονισμό όλων των δράσεων που αφορούν στη λειτουργία των δομών του Κέντρου Κοινότητας, Βοήθεια στο Σπίτι, ΚΕΠ Υγείας και της Διά Βίου Μάθησης

β) την υπογραφή, με εντολή Δημάρχου, εγγράφων και πιστοποιητικών, πλην χρηματικών ενταλμάτων των υπηρεσιών αυτών, δεν υποκαθιστά τους υπηρεσιακούς παράγοντες που έχουν υποχρέωση και αρμοδιότητα έκδοσης αποφάσεων και εγγράφων κατά την άσκηση των καθηκόντων τους όπως ορίζονται κάθε φορά από τη νομοθεσία.

γ) Η ισχύς της παρούσης ορίζεται από την υπογραφή της παρούσης έως την 31-10-2021.

δ) Η άσκηση του έργου του εντεταλμένου Συμβούλου γίνεται πάντοτε σε συνεννόηση με το ∆ήμαρχο και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους,

ε) Σε περίπτωση απουσίας, κωλύματος αρμόδιος για την ανωτέρω μέριμνα, είναι ο ορισμένος Αντιδήμαρχος κ. Αντώνιος Καραμίντζιος Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας Δημόσιας Υγείας και Υγειονομικών παραβάσεων ή ο εκάστοτε οριζόμενος αρμόδιος Αντιδήμαρχος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com