Επίσκεψη του πρώην Αναπληρωτή Εθνικής Άμυνας Πάνου Ρήγα στο Μητροπολίτη Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020 09:29 Επίσκεψη του πρώην Αναπληρωτή Εθνικής Άμυνας Πάνου Ρήγα στο Μητροπολίτη Φθιώτιδας

Στη Λαμία βρέθηκε τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου ο πρώην Αναπληρωτής Αναπληρωτή Εθνικής Άμυνας και πρώην ΓΓ της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας με αφορμή εκδήλωση του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη Φθιωτική πρωτεύουσα και θέλησε να επισκεφθεί το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Συμεών.

Ανειλημμένες υποχρεώσεις δεν του είχαν επιτρέψει να παραστεί στην ενθρόνισή του και ήθελε να τον συγχαρεί για τα νέα του καθήκοντα. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο της Μητρόπολης όπου και ξεναγήθηκε από το Σεβασμιότατο.

Μάλιστα μαζί με τον Ποιμενάρχη παρέστησαν σε εκδήλωση που πραγματοποιούνταν εκείνη την ώρα στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου και απηύθυναν χαιρετισμό.

Ο Σεβασμιότατος στον χαιρετισμό του ανέφερε:

 «Όπως είχα πει και στην Ενθρόνιση μου,  θέλω αυτή η δομή της Μητροπόλεώς μας,  αυτός εδώ ο χώρος να είναι ένα βήμα ανοιχτό για όλους και πολύ περισσότερο για τις ενορίες της Μητροπόλεως μας,  για να αναπτύσσουν δράσεις,  για να βρίσκονται επί το αυτό και να εντρυφούν πάνω στην Παράδοση και πάνω σε θέματα που αφορούν την τοπική Ιστορία».

Από την πλευρά του ο κ. Ρήγας ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο που τον εδέχθη έστω και εκτός προγράμματος και απευθυνόμενος στους συμμετέχοντες στην εκδήλωση ανέφερε:

 «Είστε τυχεροί που έχετε ένα τέτοιο Μητροπολίτη,  ο οποίος είναι  μία προσωπικότητα ευρείας αποδοχής από όλους τους χώρους,  πέρα από κόμματα και παρατάξεις,  διότι εργάζεται για το καλό των ανθρώπων».

Στην εκδήλωση επίσης χαιρετισμό απηύθυνε και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Λαμιέων Αμαλία Ποντίκα,  η οποία συνεχάρη εκ μέρους του Δημάρχου Λαμιέων Ευθύμιου Καραΐσκου την Ενορία της Αγίας Βαρβάρας που είχε την ευθύνη της εκδήλωσης.

Φωτογραφίες: Δημήτριος Ανάγνου

Προσαρμοσμένη αναζήτηση