Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Οι διαρρήκτες «σήκωσαν» τα αλυσοπρίονα - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020 08:34 Λαμία: Οι διαρρήκτες «σήκωσαν» τα αλυσοπρίονα - Δείτε εικόνες

Μεγάλη ζημιά για τον Λαμιώτη επαγγελματία αφού εκτός από τα καινούργια οι διαρρήκτες άρπαξαν και αυτά που ήταν για επισκευή!...

Στο στόχαστρο διαρρηκτών – κλεφτών μπήκε ξημερώματα Τετάρτης (19/2) η επιχείρηση με οικιακά και αγροτικά μηχανήματα του Κωνσταντίνου Πανουργιά στη συμβολή των οδών Κύπρου και Αμφικτυόνων στη Λαμία.

Οι κλέφτες, αφού πρώτα παραβίασαν την κλειδαριά της κεντρικής εισόδου, εισήλθαν στο κατάστημα και αφαίρεσαν μέσα σε λίγα λεπτά 14 αλυσοπρίονα!

Τα έξι (6) από αυτά τα ξεκρέμασαν από τη βιτρίνα, την οποία σχεδόν άδειασαν, ενώ τα υπόλοιπα οκτώ (8) τα αφαίρεσαν από το εργαστήριο της επιχείρησης, καθώς ανήκαν σε πελάτες που τα είχαν αφήσει για επισκευή.

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι δράστες έδρασαν κάτω από απόλυτο φως, καθώς η βιτρίνα φωτίζεται όλη τη νύχτα και μπροστά σε έναν πολυσύχναστο δρόμο όπως είναι η οδός Κύπρου και μάλιστα στα φανάρια όπου η στάση είναι υποχρεωτική για τα διερχόμενα οχήματα!

Ωστόσο, πάνω στη βιασύνη τους πήραν και αλυσοπρίονα που είχαν ανοιχτεί και θα χρειαστούν σίγουρα κάποιον ειδικό για να μπορέσουν να τα πουλήσουν ώστε να αποκομίσουν χρηματικό όφελος.

Τα χρήματα της ταμειακής πάντως δεν τα πείραξαν, στοιχείο που φανερώνει ότι γνώριζαν τι ήθελαν και που θα το έβρισκαν.

Η συνολική ζημιά στην επιχείρηση υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 2.000 ευρώ.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η Ασφάλεια Λαμίας που συνέλεξε στοιχεία από το χώρο και διενεργεί την προανάκριση.