Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στη φυλακή τα αδέρφια που λήστεψαν την 80χρονη στις Κονίστρες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020 08:27 Στη φυλακή τα αδέρφια που λήστεψαν την 80χρονη στις Κονίστρες

Στο φως και νέα αδικήματα από τη δράση των κακοποιών…

Η έρευνα έφερε αποτελέσματα από το Αστυνομικό Τμήμα Κύμης, μετά τη σύλληψη των δύο δραστών της ληστείας που διαπράχθηκε το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 στις Κονίστρες Ευβοίας.

Όπως είχε επισημανθεί τα δύο αδέρφια ηλικίας 37 και 34 ετών είχαν μεγάλο φάκελο και η έρευνα έφερε στο φως κι άλλες έκνομες πράξεις που τους οδήγησε ήδη στη φυλακή. Συγκεκριμένα οι συλληφθέντες ενέχονται επιπλέον σε μία ληστεία και τρεις κλοπές, οι οποίες διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα από 09-12-2019 έως και 15-02-2020, στα Διρρεύματα Ευβοίας.

Η ληστεία και οι δύο από τις κλοπές ήταν σε σπίτια, ενώ ή τρίτη κλοπή ήταν σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο. Η λεία που αποκόμισαν από την παράνομη και εξακολουθητική δράση τους περιλαμβάνει το συνολικό χρηματικό ποσό των 1.480 ευρώ, δύο κυνηγετικά όπλα, ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα και διάφορα άλλα αντικείμενα των παθόντων.

Σε μία από τις ανωτέρω κλοπές οικιών, κατά τη διαφυγή τους, αφαίρεσαν και ένα Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, το οποίο εντοπίστηκε σε περιοχή της Χαλκίδας και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Το προανακριτικό έργο διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Κύμης, ενώ οι ανωτέρω δράστες όπως σημειώσαμε, προφυλακίστηκαν, δυνάμει σχετικών Ενταλμάτων σύλληψης του Α’ Ανακριτή Χαλκίδας.