Επιμνημόσυνη δέηση στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020 13:55 Επιμνημόσυνη δέηση στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο Λαμίας

Από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας...

Όπως κάθε Ψυχοσάββατο πριν την Κυριακή της Απόκρεω, έτσι και φέτος το ΚΕΥΠ θα τελέσει επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων Αξιωματικών και Οπλιτών κατά τους αγώνες του Έθνους καθώς και της ειρηνικής περιόδου.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Λαμίας ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 (Ψυχοσάββατο) & ώρα 11ην πρωινή, θα πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη δέηση, υπέρ αναπαύσεως των ψυχών, των εν πολέμω & ειρήνη, πεσόντων Αξιωματικών & Οπλιτών των Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας, υπέρ πίστεως & πατρίδος, κατά τους αγώνες του Έθνους, στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο Λαμίας (Ξηριώτισσα).

Η Επιμνημόσυνη δέηση θα τελεστεί, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ ΣΥΜΕΩΝ.

Προσκαλούνται όσοι επιθυμούν,  να συμμετάσχουν στην επιμνημόσυνη δέηση και να τιμήσουν αυτούς που προέταξαν τα στήθη και εθυσίασαν τη ζωή τους, στους κατά καιρούς αγώνες του Έθνους, για την ελευθερία, την πίστη, την τιμή & δόξα της πατρίδας μας».

Το πρωί του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Συμεών στον Ιερό Ναό Παναγίας Ξηριωτίσσης Λαμίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση