Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δεξαμενές με άγνωστο περιεχόμενο βρέθηκαν σε πρόχειρο σκουπιδότοπο στο Δήλεσι

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020 13:03 Δεξαμενές με άγνωστο περιεχόμενο βρέθηκαν σε πρόχειρο σκουπιδότοπο στο Δήλεσι

Στο Χημείο του κράτους δείγμα για να προσδιοριστεί αν πρόκειται για επικίνδυνα απόβλητα. Έρευνα να βρεθεί αυτός που τις παράτησε…

Οι αναλύσεις του Χημείου του κράτους θα δώσουν απαντήσεις για το περιεχόμενο των πλαστικών δεξαμενών, χωρητικότητας ενός τόνου, που εντοπίστηκαν σε αγροτική έκταση του Δηλεσίου.

Υπάλληλοι των υπηρεσιών περιβάλλοντος και πολιτικής προστασίας της Π.Ε. Βοιωτίας προχώρησαν, το πρωί της Παρασκευής (21/2), στη λήψη των απαραίτητων δειγμάτων που εστάλησαν για ανάλυση.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι μόλις 500 μέτρα από κατοικημένη περιοχή, σε σημείο που έχει μετατραπεί σε παράνομη χωματερή, ασυνείδητοι μετέφεραν τις δύο δεξαμενές, με υγρά απόβλητα, με ότι αυτό συνεπάγεται για τη μόλυνση του περιβάλλοντος και τη δημόσια υγεία.

Για το συμβάν έχουν ενημερωθεί το Αστυνομικό Τμήμα Σχηματαρίου, η Πυροσβεστική και ο Δήμος Τανάγρας, που είναι υπεύθυνος για την απομάκρυνσης τους.

Πηγή: siriosfm.gr