Θρίλερ με τον οδηγό της μαύρης Corvette που σκότωσε τον 25χρονο από την Ευρυτανία

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020 15:37 Θρίλερ με τον οδηγό της μαύρης Corvette που σκότωσε τον 25χρονο από την Ευρυτανία

Θρήνος και οργή για τον άδικο χαμό του 25χρονου Νάσου με καταγωγή από την Ευρυτανία - Οι Αρχές γνωρίζουν τον ιδιοκτήτη του πολυτελούς αυτοκινήτου το οποίο παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή και τον εγκατέλειψε νεκρό στην άσφαλτο.

Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα για το πώς έχασε τη ζωή του ο 25χρονος Νάσος Καρανίκας, από την μαύρη Corvette, σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης. Ο άτυχος 25χρονος έχει καταγωγή από τον Μαραθιά Ευρυτανίας και με κάθε ευκαιρία επισκεπτόταν τον τόπο καταγωγής του πατέρα του, που υπεραγαπούσε.

Ο οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου εγκατέλειψε τον 25χρονο οδηγό μηχανής στο οδόστρωμα και εξαφανίστηκε. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τις οποίες μετέδωσε το Mega, οι αστυνομικές αρχές γνωρίζουν τον ιδιοκτήτη της Corvette. Ωστόσο, συνεχίζουν την έρευνα για να πιστοποιήσουν ποιος οδηγούσε τη στιγμή που έχασε τη ζωή του ο Νάσος Καρανίκας.

Μάλιστα, όπως τονίστηκε ο ιδιοκτήτης είναι πρόσωπο της «καλής κοινωνίας» και έχει την ιδιότητα του προέδρου κλειστού κλαμπ.

Ο 25χρονος Νάσος, έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Τετάρτης, σε σφοδρή σύγκρουση στην παραλιακή στο ρεύμα προς Αθήνα και συγκεκριμένα στο ύψος της Γλυφάδας. Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός της Corvette προσέκρουσε σε δύο άλλα αυτοκίνητα (το ένα ήταν σταθμευμένο) και αμέσως μετά χτύπησε τη μοτοσικλέτα του νεαρού. Στη συνέχεια εγκατέλειψε το αυτοκίνητό στο σημείο και εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κάμερα ασφαλείας αποτύπωσε τη στιγμή που η Corvette περνά με ιλιγγιώδη ταχύτητα και παρασύρει τον 25χρονο μοτοσικλετιστή, ο οποίος βρισκόταν με τη μηχανή πλάι στο όχημα. Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Το ρεπορτάζ του Alpha ανέφερε ότι το όχημα έκανε σφήνες στο σημείο, ενώ οι αρχές αναζητούν εάν υπάρχει και δεύτερο όχημα. Μάρτυρες υποστηρίζουν ότι μαζί με τον οδηγό ήταν και μια γυναίκα, η οποία τράπηκε και αυτή σε φυγή μετά το τροχαίο δυστύχημα.

Βίντεο-σοκ από το τροχαίο δυστύχημα

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο του Alpha:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση