Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στην Εκτελεστική Γραμματεία της ΝΔ ο Γιάννης Οικονόμου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020 09:06 Στην Εκτελεστική Γραμματεία της ΝΔ ο Γιάννης Οικονόμου

Ο βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Οικονόμου εξελέγη στην Εκτελεστική Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος. 

Η Εκτελεστική Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας είναι το ανώτερο καθοδηγητικό και εκτελεστικό όργανο του κόμματος στο οποίο συμμετέχουν μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, οι Αντιπρόεδροι Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης, ο Γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ Γιώργος Στεργίου ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης κ.α.

Μετά την εκλογή του ο κ. Οικονόμου προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Η εκλογή μου στην Εκτελεστική Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας, το ανώτερο καθοδηγητικό και εκτελεστικό όργανο του κόμματος, αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα.
Με τη συμμετοχή μου θα προσπαθήσω να συμβάλω στον βασικό μας στόχο: να έχει Νέα Δημοκρατία συνεχή και ισχυρή επιρροή στην κοινωνία.
Να αποτελεί, εκτός από πολλαπλασιαστή του κυβερνητικού έργου και αγωγό ανάμεσα σε κυβέρνηση και κοινωνία, μια δεξαμενή σκέψης για το πώς μέσα από πρωτοβουλίες και πολιτικές θα μπορέσει η Ελλάδα να παρακολουθήσει τις τεράστιες προκλήσεις και τα διλήμματα που βάζει ο σύγχρονος κόσμος.
Να κρατά πάντα επίκαιρα και ζωντανά τα αξιακά χαρακτηριστικά της ελληνικής κεντροδεξιάς: τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό, τα ατομικά δικαιώματα, το σεβασμό στην πίστη και φυσικά την πατρίδα.
»