Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΠΣΦ: Εν αναμονή της συνεδρίασης και της αναδιάρθρωσης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020 15:41 ΕΠΣΦ: Εν αναμονή της συνεδρίασης και της αναδιάρθρωσης

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή συνεδρίαση της Διοίκησης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας μετά την πρόσκληση του μέλους Μιχάλη Κορδολέμη κατ’ εφαρμογή της απόφασης του Διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ και ενώ πέρασε άπρακτο το τριήμερο που είχε στη διάθεσή του ο νυν Πρόεδρος Κώστας Σακελλάρης.

Το ΔΣ συνεδριάζει στις 17:00’ με μοναδικό θέμα τη συζήτηση και λήψη απόφασης επί του αιτήματος των αιτούντων/προσφευγόντων περί ανακατανομής/αναδιάρθρωσης των θέσεων μεταξύ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ.Φ..

Η συγκεκριμένη αναδιάρθρωση είχε επιχειρηθεί στη «συνεδρίαση της ντροπής» της 14ης Ιανουαρίου. Η νέα σύνθεση του ΔΣ δεν είχε γίνει δεκτή από το ίδιο Δικαστήριο, το οποίο ωστόσο υποχρέωνε στη συνέχεια τον κ. Σακελλάρη να προχωρήσει σε νόμιμη συνεδρίαση και να συζητηθεί το θέμα της αναδιάρθρωσης.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΠΣΦ με ή χωρίς τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα, οι οποίοι υποχρεούνται βάσει του καταστατικού να προεδρεύσουν και να κρατήσουν τα πρακτικά αντίστοιχα. Σε περίπτωση απουσίας τους θα αντικατασταθούν νόμιμα.