Λαμία: Το «Ευχαριστώ» ήταν να του βάλει φωτιά στο μαγαζί - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 09:07 Λαμία: Το «Ευχαριστώ» ήταν να του βάλει φωτιά στο μαγαζί - ΒΙΝΤΕΟ

Αντί να του πει "ευχαριστώ" προσπάθησε, μέρα μεσημέρι, να του κάψει το μαγαζί - Από τύχη δεν έγινε έκρηξη της φιάλης υγραερίου την ώρα που περνούσε κόσμος στο πεζοδρόμιο.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους όσοι περνούσαν από την οδό Παπασιοπούλου στη Λαμία, το μεσημέρι της Τρίτης, αφού είδαν να λαμπαδιάζει ξαφνικά, ο εξωτερικός χώρος καταστήματος εστίασης.

Το τσιπουράδικο - μεζεδοπωλείο εκείνη την ώρα ήταν κλειστό και η φωτιά ξεκίνησε από την κατεβασμένη τέντα και επεκτάθηκε γρήγορα στις καρέκλες και τα τραπεζάκια, ενώ σε απόσταση αναπνοής ήταν και οι φιάλες υγραερίου μέσα στις σόμπες εξωτερικού χώρου.

Ευτυχώς στο σημείο έφτασαν άμεσα οι πυροσβέστες με επικεφαλής τον Διοικητή της ΠΥ Λαμίας Θανάση Παπασταμούλη, οι οποίοι πρόλαβαν τα χειρότερα.

"Γνωστός" ο δράστης - Γιατί το έκανε

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ την προηγούμενη ημέρα είχε πάει στο τσιπουράδικο ένας νεαρός ο οποίος ήταν ήδη "λιώμα". Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αρνήθηκε να του δώσει να πιει κι άλλο, ενώ όταν ο νεαρός πήγε να φύγει προσπάθησε να ανέβει σε μηχανάκι. Ο ιδιοκτήτης βλέποντας ότι δεν μπορεί να σταθεί όρθιος και ότι θα κινδύνευε η ζωή του, εάν έφευγε με το μηχανάκι, τον σταμάτησε και τον συμβούλεψε να φύγει με τα πόδια ή να καλέσει ταξί. Ο νεαρός όμως ήταν στο δικό του κόσμο και έτσι αναγκάστηκε να καλέσει την αστυνομία, η οποία τον παρέλαβε μέχρι να συνέλθει.

Σήμερα το μεσημέρι λοιπόν ο νεαρός, ίσως και πάλι υπό την επήρεια αφού έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις Αρχές,  θεώρησε σωστό να βάλει φωτιά στο κατάστημα για να του πει "Ευχαριστώ", που χθες προσπάθησε να τον προστατέψει.

Υπάρχει μάλιστα μάρτυρας που κατέθεσε ότι είδε τον νεαρό να βάζει φωτιά και στη συνέχεια να καβαλάει το μηχανάκι και να φεύγει σαν κύριος, μέρα μεσημέρι. Ευτυχώς δεν σημειώθηκε κάποια έκρηξη γιατί εκείνη την ώρα περνούσε κόσμος από το πεζοδρόμιο.

Ο δράστης βρίσκεται ήδη στα χέρια της αστυνομίας.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

 

 

 


 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση