Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στον Κυρμανίδη ο Συντονιστής Επιχειρήσεων του ΠΣ Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 22:19 Στον Κυρμανίδη ο Συντονιστής Επιχειρήσεων του ΠΣ Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας

Στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας, Ηλία Κυρμανίδη, βρέθηκε την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου ο Συντονιστής Επιχειρήσεων των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας με έδρα τη Λαμία, Υποστράτηγος ΠΣ Μάριος Αποστολίδης.

Η επίσκεψη δεν είχε μόνο εθιμοτυπικό χαρακτήρα καθ΄ςω οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να τγα πουν στο πλαίσιο του γενικότερου σχεδιασμού που φέρνει στην Πολιτική προστασία ο τελευταίος νόμος 4662 όπου προβλέπεται και ηοι νέες θέσεις συντονιστών Επιχειρήσεων που μέχρι πρότινος ήταν δύο σε Νότο (Αθήνα) και Βορρά (Θεσσαλονίκη).

Συμφώνησαν στην ευρύτερη συνεργασία μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας με τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες με τον κ. Κυρμανίδη να χαιρετίζει την απόφαση της κεντρικής Κυβέρνησης να ορίσει τη Λαμία ως έδρα ενός από τους έξι Συντονιστές Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος. «Καλωσορίζουμε τον Υποστράτηγο και δεσμευόμαστε ότι στο πλαίσιο αγαστής συνεργασίας θα εισφέρουμε κάθε πόρο και μέσο για μία αποτελεσματική δράση των θεμάτων που άπτονται της Πολιτικής Προστασίας», τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας.