Εκτύπωση αυτής της σελίδας

DETROP 2020 με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020 10:45 DETROP 2020 με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Συμμετοχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην 29η έκθεση DETROP Boutique στη Θεσσαλονίκη.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας μαζί με το Κέντρο Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ) συμμετείχε στην 29η έκθεση τροφίμων, ποτών, μηχανημάτων, εξοπλισμών και συσκευασίας DETROP Boutique που πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από 22 έως 24 Φεβρουαρίου 2020.

Συνεπής στις δεσμεύσεις της να καταβάλει κάθε προσπάθεια ανάδειξης και προώθησης των delicatessen προϊόντων που παράγονται από τις επιχειρήσεις της, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έδωσε τη δυνατότητα αυτή σε 18 παράγωγους προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας να προβάλλουν το γαστρονομικό πολιτισμό της Περιφέρειας.

Τα στελέχη του ΚΥΕ δημιούργησαν όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για τη διενέργεια επιχειρηματικών συναντήσεων B2B για τους εκθέτες που τίμησαν με την παρουσία και την επαγγελματική τους συμπεριφορά το περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας Στερεάς Ελλάδας κ. Κων/νος Καραγιάννης, κατά την επίσκεψή του στην έκθεση δήλωσε, «είμαστε εδώ για να διαδώσουμε σε όλους, επισκέπτες και δυνητικούς αγοραστές, την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που παράγονται στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Αναδεικνύουμε τη συνεισφορά τους στην αλυσίδα αξίας του αγροδιατροφικού κλάδου, ενώ παράλληλα ενισχύουμε τη σύναψη εμπορικών συμφωνιών σε σταθερές βάσεις. Μας ενδιαφέρει το κάθε Ευρώ που δαπανάται, να επιστρέφει στον τόπο μας δρώντας πολλαπλασιαστικά στη δημιουργία ζήτησης και προσθέτοντας αξία, όχι μόνο οικονομική αλλά και κοινωνική. Τότε και μόνο τότε, μπορούμε να μιλάμε για τα οφέλη μιας υγιούς επιχειρηματικότητας μέσα σε ένα ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον. Στεκόμαστε δίπλα στον επιχειρηματία της Περιφέρειάς μας και με σεμνότητα και ευθύνη βοηθούμε την ανάπτυξή του, δημιουργώντας παράλληλα οφέλη και αξία και σε άλλους επαγγελματίες που συνδέονται με τη γαστρονομία».