Με τους δημάρχους ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020 08:17 Με τους δημάρχους ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Φθιώτιδας

Συναντήσεις με τις Δημάρχους Στυλίδας, Βιργινία Στεργίου, Αμφίκλειας – Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή και το Δήμαρχο Λοκρών Θανάση Ζεκεντέ, είχε την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020, ο επικεφαλής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Νομού Φθιώτιδος, Πύραρχος Ανδρέας Μωράτης.

Ο κ. Μωράτης ανέλαβε στη νεοσύστατη θέση που προέκυψε από το νέο σχεδιασμό που στοχεύει στην καλύτερη δυνατή προστασία ανθρώπων, περιουσιών και φυσικού περιβάλλοντος.

Αυτή ήταν και η υπόσχεση που έδωσε ο έμπειρος Αξιωματικός προς τους επικεφαλής των Δήμων η οποίοι τόνισαν την άριστη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των πυροσβεστικών υπηρεσιών και των υπηρεσιών τους.

Ο Διοικητής των Π.Υ. Φθιώτιδας ανέφερε επίσης διάφορες παρεμβάσεις που μπορούν να γίνουν για την καλύτερη προετοιμασία της νέας αντιπυρικής περιόδου 2020.

Τον κ. Μωράτη συνόδευε ο Διοικητής της Π.Υ. Λαμίας Πύραρχος Θανάσης Παπασταμούλης, ενώ στις συναντήσεις παραβρέθηκαν και οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι Πολιτικής Προστασίας των Δήμων καθώς επίσης και οι υπεύθυνοι από τα αρμόδια Γραφεία Πολιτικής Προστασίας των Δήμων.

Κοινό συμπέρασμα που εξήχθη από την συνάντηση ήταν η αναγκαιότητα εύρυθμου συντονισμού μεταξύ των φορέων στην αντιμετώπιση φυσικών και άλλων φαινομένων έκτακτης ανάγκης , ενώ η συνεργασία θα είναι δεδομένη και αποτελεί κοινή διαπίστωση όλων.

Οι συναντήσεις θα συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα με τις λοιπές Δημοτικές Αρχές καθώς και με άλλους φορείς.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση