«Φουλ» στις καταδικαστικές αποφάσεις για άνδρα που συνελήφθη στη Χαλκίδα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Μαρτίου 2020 15:31 «Φουλ» στις καταδικαστικές αποφάσεις για άνδρα που συνελήφθη στη Χαλκίδα

Σύλληψη ενός ακόμη άνδρα για ηρωίνη…

Όχι μία, ούτε δύο, αλλά τρεις καταδικαστικές αποφάσεις εκκρεμούσαν σε βάρος ενός άνδρα που συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής στη Χαλκίδα από αστυνομικούς της Α΄Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας.

Πιο συγκεκριμένα:

• Απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τριών (3) ετών και τεσσάρων (4) μηνών, για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

• Απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τριών (3) μηνών, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

• Απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης έξι (6) μηνών και χρηματική ποινή 1.200 ευρώ, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Επίσης από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, συνελήφθη στη Χαλκίδα κάτοικος της περιοχής, καθώς μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση