Περίεργο τροχαίο αναστάτωσε το κέντρο της Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2020 09:05 Περίεργο τροχαίο αναστάτωσε το κέντρο της Λαμίας

Ο νεαρός οδηγός αρχικά έφυγε από το σημείο του τροχαίου. Στη συνέχεια επέστρεψε και τράκαρε για δεύτερη φορά το ίδιο αυτοκίνητο!

Ένα απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε το βράδυ της Τρίτης (3/3) στο κέντρο της Λαμίας και συγκεκριμένα στην οδό Χατζοπούλου πίσω ακριβώς από το Δικαστικό Μέγαρο.

Ήταν λίγο πριν τις 8 όταν το λευκό Renault φέρεται να «ακούμπησε» από πίσω το όχημα που προπορευόταν και στο οποίο επέβαιναν μία μητέρα οδηγός με το παιδί της.

Τότε ο νεαρός οδηγός του πρώτου οχήματος, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, βγήκε από το αμάξι και κατέφυγε σε διπλανό κατάστημα επί της οδού Λεωνίδου. Εκεί όταν τον ρώτησαν αν είναι καλά, σηκώθηκε και έφυγε και κατέφυγε σε άλλο μαγαζί, όπου και πάλι οι παρευρισκόμενοι δεν μπόρεσαν να συνεννοηθούν μαζί του.

Την ίδια ώρα αστυνομικοί της Τροχαίας και της Άμεσης Δράσης είχαν βγει στους δρόμους και τον αναζητούσαν αφού τα αμάξια είχαν μείνει στη μέση του δρόμου.

Ο νεαρός αφού πρώτα πέρασε μια βόλτα και από τα Δικαστήρια, κατέληξε στο αυτοκίνητό του, έβαλε μπροστά και πήγε και ξαναέπεσε πάνω στο όχημα που είχε χτυπήσει και προηγουμένως!

Εμβρόντητοι οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν προκειμένου να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις για το τι προκάλεσε την συγκεκριμένη συμπεριφορά του.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση