Βιργινία Στεργίου: 600.000 ευρώ για τα γήπεδα Στυλίδας και Ραχών

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2020 19:50 Βιργινία Στεργίου: 600.000 ευρώ για τα γήπεδα Στυλίδας και Ραχών

Από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ»…

Έργα ύψους 586.811,40 ευρώ, εντάχθηκαν στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» για το Δήμο Στυλίδας.

Πρόκειται για δύο έργα που αφορούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις σε Στυλίδα και Ράχες, που ζητούσε η νεολαία και φορείς των ανωτέρω περιοχών.

Διαβάστε το δελτίο τύπου που υπογράφει η Δήμαρχος Στυλίδας Βιργινία Στεργίου:

«Ο Δήμος Στυλίδας με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει ότι εγκρίθηκε το αίτημα της ένταξης των γηπέδων ποδοσφαίρου Στυλίδας και Ραχών στο πρόγραμμα χρηματοδότησης ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.

Πρόκειται για έργο επισκευής και συντήρησης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Στυλίδας προϋπολογισμού 586.811,40 ευρώ ( συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). 

Η απόφαση ένταξης των δύο αυτών γηπέδων στα χρηματοδοτούμενα υπό κατασκευή έργα αποδεικνύει ότι οι εξαγγελίες της Δημοτικής Αρχής για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων δεν είναι κενού περιεχομένου, αλλά μετουσιώνονται σε συντονισμένες ενέργειες που αποφέρουν καρπούς, υλοποιώντας σύντομα τον εκσυγχρονισμό δύο αθλητικών χώρων που σκοπό έχουν να αποτελέσουν πόλο έλξης για τη νεολαία μας, αλλά και όσους επιθυμούν να αθληθούν.

Η απόφαση αυτή έρχεται να δώσει μία νέα πνοή στο δημιουργικό έργο που καθημερινά επιτελείται από την Δημοτική Αρχή και ως σκοπό έχει την παροχή καλύτερων υπηρεσιών στους συμπολίτες μας. Δεσμευόμαστε ότι θα ακολουθήσουμε με συνέπεια την ίδια πορεία, πιστοί στα όσα πρεσβεύουμε και υπηρετούμε από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μας. Η μετάβαση σε μία νέα εποχή για το Δήμο μας έχει ήδη ξεκινήσει και θα υπηρετηθεί με αφοσίωση.»

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση