Χρήματα για αθλητικές υποδομές σε Αμφίκλεια, Κάτω Τιθορέα και Ελάτεια

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2020 22:32 Χρήματα για αθλητικές υποδομές σε Αμφίκλεια, Κάτω Τιθορέα και Ελάτεια

Έπιασαν τόπο οι ετοιμασίες για τις Απόκριες και την Καθαρά Δευτέρα…

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών η χρηματοδότηση του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» με το ποσό των 600.000 ευρώ για το έργο: «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων».

Η συγκεκριμένη χρηματοδότηση αφορά την βελτίωση υποδομών στα γήπεδα Αμφίκλειας και Τιθορέας, καθώς και την διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του Παλασσοπουλείου Κλειστού Γυμναστηρίου Ελάτειας.

«Στόχος μας η σταδιακή βελτίωση και άλλων αθλητικών εγκαταστάσεων και γηπέδων του Δήμου μας», αναφέρει η Δήμαρχος Σούλα Στιβακτή.

Η κα Στιβακτή που ενημέρωσε και για την «τύχη» των προϊόντων που είχαν αγοραστεί και ετοιμαστεί για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις και τα παραδοσιακά κούλουμα, εκδηλώσεις που αναβλήθηκαν εξαιτίας του κορονοϊού.

Σύμφωνα με τη Δήμαρχο στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του ο Δήμος διέθεσε μια μεγάλη ποσότητα αναλώσιμων προμηθειών σε κοινωφελείς σκοπούς.

Συγκεκριμένα διατέθηκε στα γηροκομεία της Μητρόπολης Φθιώτιδας μια μεγάλη ποσότητα κρέατος και σαρακοστιανών από την Κοινότητα Αμφίκλειας και αρκετά δέματα σε συνανθρώπους μας θύματα της οικονομικής κρίσης στην Δημοτική Ενότητα Ελάτειας από τη Κοινότητα Ελάτειας.

«Σε κάθε περίπτωση η διανομή στις ευπαθείς οικογένειες πραγματοποιήθηκε μέσω της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου μας και στόχος μας είναι να ενισχύονται οι πραγματικά πληγέντες της οικονομικής κρίσης. Μέσω των δομών μας σκοπός είναι να υπάρχει συνεχής στήριξη όλων αυτών των οικογενειών όχι μόνο υλική αλλά και ηθική», τονίζει η κα Στιβακτή.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση