Δύο συλλήψεις στη Βόρεια Εύβοια για διακεκριμένες κλοπές

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 07 Μαρτίου 2020 16:01 Δύο συλλήψεις στη Βόρεια Εύβοια για διακεκριμένες κλοπές

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν το απόγευμα της Παρασκευής (6/3) στα Λουτρά Αιδηψού, δύο έλληνες κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές.

Η σύλληψη τους και οι έρευνες στα οχήματά τους έγιναν με τη συνεργασία αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, της Γ΄Ο.Π.Κ.Ε., της Β’ Ο.Ε.Π.Τ.Α. και του Αστυνομικού Σταθμού Αιδηψού.

Οι συλληφθέντες την ίδια μέρα το πρωί είχαν αφαιρέσει από τρία (3) καταστήματα στην ανωτέρω περιοχή, χρηματικά ποσά και διάφορα αντικείμενα, κατά περίπτωση.

Όπως αποκάλυψε επίσης η έρευνα των αστυνομικών του ΑΤ Ιστιαίας, το χρονικό διάστημα από 26-02 έως και 27-02-2020, στις περιοχές Λουτρά Αιδηψού, Ιστιαίας και Πευκί Ευβοίας, οι συλληφθέντες διέπραξαν ακόμη πέντε (5) κλοπές από λεωφορεία και Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, από τα οποία αφαίρεσαν χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.

Σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν στα οχήματα των συλληφθέντων, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση