Χειροπέδες σε 49χρονο Λαμιώτη - Μπαράζ συλλήψεων για ναρκωτικά

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2020 08:06 Χειροπέδες σε 49χρονο Λαμιώτη - Μπαράζ συλλήψεων για ναρκωτικά

Κατασχέθηκαν κάνναβη, φαρμακευτικά δισκία και λαθραίος καπνός….

Έπιασε τόπο το ένταλμα έρευνας που έβγαλαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας για να ελέγξουν στο σπίτι στη Λαμία, έναν 49χρονου.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο 49χρονος, ο οποίος και συνελήφθη, είχε στην κατοχή του μία (1) αυτοσχέδια συσκευασία, που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους 3,6 γραμμαρίων, έξι (6) δισκία γνωστού φαρμακευτικού σκευάσματος, που δεν πωλείται χωρίς ιατρική συνταγή, αλλά και δύο (2) αυτοσχέδιες συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, συνολικού μεικτού βάρους 424,5 γραμμαρίων.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς με τις κατηγορίες της κατοχής ναρκωτικών ουσιών και την παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Μπαράζ συλλήψεων

Εφτά (7) ακόμη άτομα βρέθηκαν με χειροπέδες τις τελευταίες 48 ώρες σε περιοχές της Στερεάς για ναρκωτικά. Οι περισσότερες περιπτώσεις ήταν στην Βοιωτία και συγκεκριμένα, τρεις στη Θήβα, οι δύο την Παρασκευή (6/3) και ο ένας το Σάββατο (7/3).

Την Παρασκευή σε έλεγχο στο σπίτι Έλληνα υπηκόου, συνελήφθη από την Ασφάλεια Θηβών καθώς βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις (4) αυτοσχέδιες συσκευασίες, που περιείχαν μικροποσότητες ηρωίνης. Την ίδια μέρα το πρωί συνελήφθη αλλοδαπός, διότι μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. 

Η Σαββατιάτικη σύλληψη στην περιοχή της Θήβας αφορά, έναν ακόμη έλληνα που βρέθηκε με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης, αναμεμειγμένο με καπνό.

Επίσης άλλες δύο συλλήψεις είχαμε στο Κάστρο Ορχομενού Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Ε.Π.Τ.Α του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς, και αφορούν έναν Έλληνα και έναν αλλοδαπό. Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στη κατοχή τους και κατασχέθηκαν δύο (2) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Όλοι οι παραπάνω κατέληξαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς περιοχής Θηβών και Λιβαδειάς.

Στη Χαλκίδα και στο Αχλάδι Ευβοίας, τέλος συνελήφθησαν δύο Έλληνες από την Α’ ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας και από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λίμνης, αντίστοιχα, καθώς είχαν στην κατοχή τους από περίπου 7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης σε αυτοσχέδιες συσκευασίες.

Αμφότεροι θα καταλήξουν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση