Στην Λαμία ο Ιεραπόστολος Μητροπολίτης Κορέας κ. Αμβρόσιος

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015 15:42 Στην Λαμία ο Ιεραπόστολος Μητροπολίτης Κορέας κ. Αμβρόσιος
Τη Λαμία θα επισκεφθεί το Σάββατο ο Ιεραπόστολος Μητροπολίτης Κορέας κ. Αμβρόσιος που θα μιλήσει στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Διοικητικού Κέντρου και την Κυριακή θα συλλειτουργήσει με τον Μητροπολίτη κ. Νικόλαο στον Μητροπολιτικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας.
 
Δείτε την ανακοίνωση της Μητρόπολης:
 
Ανακοινούται εις το Χριστεπώνυμο πλήρωμα ότι τό  Σάββατον 20 Ιουνίου θα αφιχθεί εις την πόλιν της Λαμίας ο Ιεραπόστολος Μητροπολίτης Κορέας κ. Αμβρόσιος, ο οποίος θα δώσει διάλεξιν εις το Αμφιθέατρο του Πνευματικού Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως, οδός Αγράφων και Μεγάλου Αλεξάνδρου με θέμα:
«Μαρτυρία Χριστού τοις μακράν και τοις εγγύς»
Μετά την ομιλία θα προβληθεί DVD με θέμα «Ορθόδοξη Μαρτυρία στη χώρα της πρωινής Γαλήνης».
Ώρα ενάρξεως της διαλέξεως 7.30 το απόγευμα.

Την επομένη 21 Ιουνίου θα συλλειτουργήσει με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Νικόλαο εις τον Μητροπολιτικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας και θα κηρύξει τον θείον Λόγον.
Η επίσκεψις από την Κορέα στη Μητρόπολή μας του Ιεραποστόλου Μητροπολίτου κ. Αμβροσίου είναι μεγάλη τιμή για όλους μας και ευκαιρία γνωριμίας με την Ιεραποστολή της Εκκλησίας μας εις την μακρινή χώρα της Ανατολής.
Παρακαλούμε να υποδεχθούμε με τιμή και εγκαρδιότητα τον υψηλό επισκέπτη μας και να ευρεθούμε όλοι στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου το Σάββατο 20 Ιουνίου στις 7.30 το απόγευμα.
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως
Προσαρμοσμένη αναζήτηση