Κώστας Στεφανής: Από το Δήμο Λαμιέων στο Δήμο Δομοκού

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2020 15:28 Κώστας Στεφανής: Από το Δήμο Λαμιέων στο Δήμο Δομοκού

Η αναγγελία των νέων του καθηκόντων έγινε εν μέσω κοροωνοϊού και η αμείλικτη επικαιρότητα μας καθυστέρησε να το μεταδώσουμε.

Ο προϊστάμενος στις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Λαμιέων Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Κώστας Στεφανής, αποδέχτηκε την πρόταση του Δημάρχου Δομοκού, συναδέλφου του και συνοδοιπόρου στα διοικητικά της ΕΕΤΕΜ, Μπάμπη Λιόλιου και αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Γραμματέα στο Δήμο της Βόρειας Φθιώτιδας.

Η ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα περιγράφει τη μέχρι τώρα πορεία του μέχρι την απόφαση να δοκιμάσει από ένα νέο μετερίζι στην Αυτοδιοίκηση:

«16 Μαρτίου 2020 σε μια όχι και τόσο ήρεμη ημέρα λόγω της μεγάλης ανησυχίας για τον κοροναιό, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για μένα, μετά από 30 και πλέον έτη εργασιακού μου βίου στον Δήμο Λαμιέων να αποδεχθώ την τιμητική πρόταση από τον Δήμαρχο Δομοκού για την θέση του Μετακλητού Γεν. Γραμματέα στον Δήμο. Εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συναδέλφους -σες που πορευτήκαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια, αρχικά ως συνάδελφοι και από το 2004 ως προϊστάμενος τους και παρά τις όποιες υπηρεσιακές πιέσεις δουλέψαμε αγόγγυστα χωρίς ουδέποτε να αλλάξουμε κουβέντες και πάντα με το χαμόγελο και την καλή διάθεση επίλυσης των υπηρεσιακών μας θεμάτων. Τους ευχαριστώ όλους ανεξαιρέτως και τους εύχομαι προσωπικές και οικογενειακές επιτυχίες. Κλείνοντας οφείλω ένα ευχαριστώ από καρδιάς στον φίλο και συνάδελφο Δήμαρχο Δομοκού τον Μπάμπη Λιόλιο για την απόφασή του να μου αναθέσει την τιμητική θέση του Μετακλητού Γεν. Γραμματέα στον Δήμο Δομοκού υποσχόμενος ότι θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της επιλογής του, καταβάλλοντας την εμπειρία μου, τις δυνάμεις και την θέληση μου για το καλό του τόπου μας και των δημοτών μας, με την πεποίθηση ότι θα πετύχουμε.!!»

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση