Στον Μητροπολίτη Φθιώτιδας ο νέος διοικητής του ΚΕΥΠ Ταξίαρχος Ιωάννης Ανδριώτης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020 16:30 Στον Μητροπολίτη Φθιώτιδας ο νέος διοικητής του ΚΕΥΠ Ταξίαρχος Ιωάννης Ανδριώτης

Συνοδευόμενος από τον απερχόμενο Διοικητή και πλέον Υποδιευθυντή ΣΥΠ Ταξίαρχο Αρίστο Περρή.

Ο νέος Φρούραρχος Λαμίας - Διοικητής του ΚΕΥΠ Ταξίαρχος (Υπ) Ιωάννης Ανδριώτης επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής 20 Μαρτίου, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών στο γραφείο του,  στις Εγκαταστάσεις του Πνευματικού -  Διοικητικού Κέντρου και υπέβαλε τα σέβη του, δεχόμενος τις εγκάρδιες ευχές του Σεβασμιωτάτου επί τη αναλήψει των νέων του καθηκόντων.

Τον νέο Διοικητή συνόδευε ο απερχόμενος Διοικητής του ΚΕΥΠ Ταξίαρχος Αρίστος Περρής,  ο οποίος με βαθιά συγκίνηση αποχαιρέτησε τον Σεβασμιώτατο και τον ευχαρίστησε για την ουσιαστική και ιδιαίτερα ωφέλιμη συνεργασία μεταξύ της Ιεράς Μητροπόλεως και του ΚΕΥΠ,  ευχηθείς όπως ο Κύριος του χαρίζει υγεία, δύναμη και μακροημέρευση στην ποιμαντορία του στην Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος.

Σε ένα οικογενειακό και ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε για αρκετή ώρα η συνάντηση αυτή, όπου αντηλλάγησαν απόψεις επί διαφόρων επικαίρων θεμάτων.

Ο Σεβασμιώτατος εις ένδειξιν τιμής και ευγνωμοσύνης προς τον απερχόμενο Διοικητή ΚΕΥΠ Ταξίαρχο Αρίστο Περρή του επέδωσε το χρυσούν μετάλλιο των Φθιωτών Αγίων της Ιεράς Μητροπόλεως συνοδευόμενο από πατρικές ευχές για την από Θεού  δύναμη στα νέα ευθυνοφόρα καθήκοντά του, ως Υποδιευθυντή πλέον του Σώματος Υλικού Πολέμου του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Στον νέο φρούραρχο Λαμίας Ταξίαρχο Ιωάννη Ανδριώτη ο Σεβασμιώτατος επέδωσε ως ευλογία την εικόνα του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, προστάτου του Ελληνικού Στρατού Ξηράς, συνοδευόμενη από τις αρχιερατικές ευχές του για τα νέα του καθήκοντα και από την παράκληση όχι μόνο να συνεχιστεί η ουσιαστική συνεργασία μεταξύ της Ιεράς Μητροπόλεως και του ΚΕΥΠ,  αλλά να διευρυνθεί προς όφελος των στρατευμένων νέων μια συνεργασία, η οποία είναι δεδομένη, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο νέος Ταξίαρχος.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση