Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αρκίτσα: Έσπασαν αυτοκίνητο και έκλεψαν χρήματα μέρα μεσημέρι

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 21 Μαρτίου 2020 11:24 Αρκίτσα: Έσπασαν αυτοκίνητο και έκλεψαν χρήματα μέρα μεσημέρι

Νωρίς νωρίς ξεκίνησαν τα «χτυπήματα» ποντικών στην όμορφη παραλία της Αρκίτσας.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (19/3) γύρω στις 3:00’ κάτοικος της περιοχής θέλησε να περπατήσει κατά μήκος της, αφήνοντας το αυτοκίνητό της στο ύψος της παιδικής χαράς, λίγες δεκάδες μέτρα μακριά από το λιμάνι.

Παρά το γεγονός ότι υπήρχε κάποια κίνηση στην περιοχή, άγνωστος δράστης (ή δράστες) έθραυσε το τζάμι του συνοδηγού προκειμένου να εισέλθει σε αυτό. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της ιδιοκτήτριας, έσπασε στη συνέχεια το ντουλαπάκι όπου εκεί για κακή της τύχη είχε ξεχάσει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό.

Ο δράστης άρπαξε επίσης και ένα σακουλάκι που βρήκε μέσα, με μια εικονίτσα και αγιασμό, αλλά και ένα πλαστικό κουτί που υπήρχε στο πλάι με λίγα κέρματα που φυλάσσονταν για τα διόδια. Χωρίς να πειράξει κάτι άλλο στη συνέχεια, εξαφανίσθηκε.

Ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια και η σήμανση συγκέντρωσε στοιχεία για την ταυτοποίηση του δράστη (ή των δραστών).

«Είναι κρίμα αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε, να μην υπάρχει ασφάλεια πουθενά ούτε καν σε ένα τόσο μικρό κ ήσυχο μέρος όπως είναι η Αρκίτσα…», είπε στο LamiaReport η ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου, η οποία λόγω του επαγγέλματός της, που είναι ξενοδοχοϋπάλληλος, λείπει αρκετά από τον τόπο της.

Λόγω των τελευταίων εξελίξεων μάλιστα, είχε βρει περισσότερο χρόνο να μείνει στην Αρκίτσα και είχε την ατυχία να πέσει θύμα διάρρηξης – κλοπής.

«Είμαι ξενοδοχοϋπάλληλος δεν ξέρουμε τι θα γίνει και ποιο είναι το μέλλον μας έχουμε πληγεί περισσότερο από όλους τους εργαζόμενους και έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τέτοιες φθηνές πράξεις…», πρόσθεσε η γυναίκα, ελπίζοντας στον περιορισμό από τις αρχές ανάλογων πράξεων στο μέλλον.