Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Έπεσαν τα πρώτα πρόστιμα για άσκοπες μετακινήσεις - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020 08:27 Λαμία: Έπεσαν τα πρώτα πρόστιμα για άσκοπες μετακινήσεις - ΒΙΝΤΕΟ

Στο πόδι από το πρωί Δευτέρας η αστυνομία, συνεχείς έλεγχοι για τις άσκοπες μετακινήσεις....

Παρά το βροχερό καιρό δεν ήταν λίγοι εκείνοι που κυκλοφόρησαν χθες το πρωί στη Λαμία, είτε για εργασία, είτε για καποιο άλλο λόγο που είχαν ανάγκη.

Οι αστυνομικοί από νωρίς το πρωί βρισκόταν σε κομβικά σημεία και έκαναν ελέγχους και συστάσεις με τους περισσότερους συμπολίτες μας να έχουν στα χέρια τους έτοιμη τη δήλωση μετακίνησης ή το κινητό με το SMS που είχαν αποστείλλει για να αιτιολογήσουν την έξοδό τους από το σπίτι.

Επικουρικά το έργο της ΕΛ.ΑΣ. συνέδραμε και η Δημοτική Αστυνομία, που βγήκε το πρωί της Δευτέρας για πρώτη ημέρα στους δρόμους της πόλης για να ενημερώσει προληπτικά τους συμπολίτες μας.

Τα πρώτα πρόστιμα

Οι αστυνομικοί για πρώτη ημέρα ήταν αρκετά ελαστικοί και κυρίως έκαναν συστάσεις, αφού αυτοσκοπός δεν ήταν η επιβολή προστίμων, αλλά η διαφύλαξη του ύψιστου αγαθού της δημόσιας ασφάλειας, ωστόσο σε 11 περιπτώσεις στο νομό Φθιώτιδας επιβλήθηκε πρόστιμο, αφού οι ελεγχόμενοι δεν είχαν μαζί τους κάποιο έγγραφο, που να δικαιολογούσε την μετακίνησή τους.

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτρης Φούρλας, οι έλεγχοι θα είναι συνεχείς τις επόμενες ημέρες και θα βεβαιώνονται παραβάσεις όπου παραβιάζονται τα μέτρα.

«Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι είναι θέμα διασφάλισης της δημόσιας υγείας και είμαστε εδώ για να προστατέψουμε τους ηλικιωμένους, παππούδες και γιαγιάδες, αλλά και τα παιδιά μας...», τόνισε ο Αστυνομικός Διευθυντής Φθιώτιδας.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες....