Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Μπορείς κι εσύ να βγεις από το σπίτι για να δώσεις αίμα!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020 12:45 Λαμία: Μπορείς κι εσύ να βγεις από το σπίτι για να δώσεις αίμα!

Έδωσαν αίμα στον καιρό του κορωνοϊού…

Δεν έμειναν σπίτι… ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και άλλοι πολλοί από την Ιερά Μητρόπολη, την Περιφέρεια, το Δήμο Λαμιέων και το Εργατικό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας, προκειμένου να δώσουν αίμα στην εθελοντική δράση αιμοδοσίας που διοργάνωσαν την Τρίτη (24/3) στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στην πλατεία Διάκου.

Πρώτος κάθισε στην ιατρική καρέκλα ο Σεβασμιότατος δίνοντας το παράδειγμα και στους υπόλοιπους χριστιανούς για μια πράξη αγάπης, για ένα δώρο που δεν αποτιμάται σε ευρώ!

Ακολούθως τη σκυτάλη πήρε ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός που κάλεσε τους πολίτες στην επόμενη αιμοδοσία που διοργανώνει η ΠΕ Βοιωτίας την Πέμπτη 10.00 - 13.30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του διοικητηρίου στη Λιβαδειά!

Σημειώνουμε επίσης ότι η συγκεκριμένη δράση από Μητρόπολη Φθιώτιδας, Περιφέρεια, Δήμο Λαμιέων και ΕΚΠΕΦ, θα επαναληφθεί στον ίδιο χώρο την Παρασκευή 10 Απριλίου.

Το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Λαμίας και οι φορείς που ήταν υπεύθυνοι για τη δράση τήρησαν αυστηρούς κανόνες υγιεινής, ενώ προηγήθηκε απολύμανση του χώρου από ειδικό συνεργείο.

Δείτε φωτογραφίες: