Ανθήλη: Υγειονομική βόμβα για κορωνοϊό οι ρομά που δεν ελέγχονται

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020 11:20 Ανθήλη: Υγειονομική βόμβα για κορωνοϊό οι ρομά που δεν ελέγχονται (φώτο αρχείου)

Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους της Αθνήλης στη Λαμία, για τους ρομά που καταφθάνουν στην κοινότητα από διάφορα μέρη της Ελλάδας, χωρίς κανέναν έλεγχο.

Διαβάστε τι αναφέρει ο πρόεδρος της κοινότητας Ανθήλης κ. Πέτρος Φούντας στο δελτίο τύπου που ακολουθεί με θέμα: "Πρόληψη και αντιμετώπιση εξάπλωσης ιού covid-19 στον καταυλισμό των Ρομά στην ΑΝΘΗΛΗ".

«Με το παρόν και εκπροσωπώντας τους κατοίκους της Τ.Κ. ΑΝΘΗΛΗΣ  θα θέλαμε να θίξουμε σε όλες τις υγειονομικές αρχές πως  η εξάπλωση του φονικού ιού covid-19 μας χτυπά την πόρτα.

Παρόλο που μέχρι σήμερα  ο Δήμος Λαμιέων αλλά και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και γενικότερα η κυβέρνηση της χώρας με τα μέτρα που θεσπίζουν και τα προγράμματα προστασίας έχουνε καταφέρει να έχουμε ακόμη θετικό πρόσημο απέναντι στον φονικό ιό στην Περιφέρειά μας , ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ πως οι καθημερινές αφίξεις Ρομά από διάφορα μέρη της Ελλάδας (ιογενή ως προς τον ιό covid-19) στον παράνομο καταυλισμό της ΑΝΘΗΛΗΣ , οι άσκοπες μετακινήσεις των ομάδων τους εντός της κοινότητας και εντός του ιστού της πόλης λειτουργούνε σαν ωρολογιακή βόμβα που η ενεργοποίησή  της είναι θέμα χρόνου.

Το 1ο κρούσμα και εδώ δεν θ’ αργήσει , θα χάσουμε το θετικό πρόσημο έναντι του ιού , το θέμα όμως είναι να μην χάσουμε ζωές.

ΑΜΕΣΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ εδώ και τώρα, ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ εδώ και τώρα ως προς αυτές τις ομάδες».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση