Λαμία: Μόνο περιστέρια στην πλατεία - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020 12:48 Λαμία: Μόνο περιστέρια στην πλατεία - Δείτε εικόνες

Υποτονική η κίνηση και στη λαϊκή αγορά του Σαββάτου.

Εντελώς διαφορετική εικόνα παρουσίαζε το κέντρο της Λαμίας το πρωί του Σαββάτου σε σχέση με την Παρασκευή.

Στην πλατεία Πάρκου κυκλοφορούσαν μόνο τα περιστέρια και οι αστυνομικοί, οι οποίοι από το πρωί έκαναν συστηματικούς ελέγχους σε πεζούς και οχήματα, για να διαπιστώσουν εάν υπήρχαν άσκοπες μετακινήσεις.

Έλεγχοι έγιναν και στη λαϊκή αγορά, όπου σύμφωνα με το ρεπορτάζ βεβαιώθηκαν πέντε παραβάσεις, οι οποίες δεν αφορούσαν καταναλωτές. αλλά εργαζόμενους ή παραγωγούς που δεν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εκτός από τους έλεγχους για τις μετακινήσεις φρόντιζαν να τηρούνται και οι αποστάσεις ασφαλείας στις ουρές που υπήρχαν έξω από καταστήματα κινητής τηλεφωνίας.

Η εντολή της Διεύθυνσης Φθιώτιδας είναι οι έλεγχοι να είναι συνεχείς και όπου διαπιστώνονται παραβάσεις να βεβαιώνεται το πρόστιμο των 150€,  όπως ορίζει ο νόμος.

Χθες ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος έκανε νέα έκκληση προς τους  δημότες:

«Έχουμε κάνει τα πάντα για να κρατήσουμε το «μηδέν» σε ότι αφορά στα κρούσματα στην περιοχή μας. Μένουμε σπίτι, έτσι όπως ξεκινήσαμε. Ας μην καταστρέψουμε ότι έχουμε κερδίσει», τονίζει μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Λαμιέων (δείτε εδώ).

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι αντιπροσωπευτικές από την εικόνα που παρουσίαζε σήμερα η πλατεία Πάρκου και γενικότερα το κέντρο της πόλης.

Η κεντρική λαϊκή αυτού Σαββάτου δεν είχε καμία σχέση με τις προηγούμενες αφού και οι παραγωγοί ήταν οι μισοί και σε αποστάσεις, όπως ο νόμος ορίζει, αλλά και οι καταναλωτές πολύ λιγότεροι.

Δείτε φωτογραφίες....

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση