Έβαλαν στο μάτι το ΑΤΜ, αλλά... (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Ιουνίου 2015 08:17 Έβαλαν στο μάτι το ΑΤΜ, αλλά... (ΦΩΤΟ)

Προσπάθησαν να το κόψουν με οξυγόνο, αλλά δεν πρόλαβαν...

Στις 4:20΄τα ξημερώματα, δυο άτομα μπήκαν στο κτήριο του πρώην Δημαρχείου στο Λειανοκλάδι Λαμίας με σκοπό να διαρρήξουν το ΑΤΜ της τράπεζας Πειραιώς που βρίσκεται εντός του κτηρίου.

Κάποιος γείτονας άκουσε το συναγερμό και είδε τις λάμψεις από το οξυγόνο με το οποίο προσπάθησαν να παραβιάσουν το αυτόματο μηχάνημα ανάληψης χρημάτων και ειδοποίησε την αστυνομία.

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο οι αστυνομικές δυνάμεις που περιπολούσαν σε Λαμία και δυτική Φθιώτιδα, όμως δεν πρόλαβαν τους διαρρήκτες, αφού είχαν αποχωρήσει άπραγοι λίγα λεπτά πριν φτάσουν οι αστυνομικοί στο Λειανοκλάδι.

Οι γείτονες κάνουν λόγο για έναν ψηλό και έναν κοντό, που φορούσαν τις κουκούλες από τα φούτερ, ενώ σίγουρα υπήρχαν και τσιλιαδόροι τους οποίους όμως δεν είδαν, όπως δεν είδαν και τι αυτοκίνητο διέφυγαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κάμερες που υπάρχουν στο σημείο δεν λειτουργούσαν, καθώς επίσης το ΑΤΜ δεν ήταν συνδεδεμένο με το Κέντρο Άμεσης Δράσης της Αστυνομίας (100).

Έτσι χάθηκε πολύτιμος χρόνος, αφού δεν ενημερώθηκε άμεσα η αστυνομία. Οι δράστες μπήκαν στο κτίριο παραβιάζοντας την πίσω πόρτα (επόμενες φώτο).

Προσαρμοσμένη αναζήτηση