12 άτομα ζητεί ο Δήμος Καμένων Βούρλων στη μάχη κατά του κορωνοϊού

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020 18:51 12 άτομα ζητεί ο Δήμος Καμένων Βούρλων στη μάχη κατά του κορωνοϊού

Οδηγούς και εργάτες καθαριότητας…

Την πρόσληψη (12) ατόµων µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου για την αντιµετώπιση ανάγκης περιορισµού της διασποράς του κορωνοϊου COVID-19 για διάστηµα 4 µηνών, ανακοίνωσε ο δήμος Καμένων Βούρλων.

Ειδικότερα:

• Οχτώ (8) άτομα ειδικότητας Εργατών Καθαριότητας- Συνοδών απορριµµατοφόρου , κατηγορίας ΥΕ και κλάδου ΥΕ 16

• Τέσσερα (4) άτομα ειδικότητας Οδηγών Αυτ/του (απορριµµατοφόρου χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου), κατηγορίας ∆Ε 29 οδηγών

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους µε τα επισυναπτόµενα δικαιολογητικά, αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή µόνο στην έδρα του ∆ήµου Καµένων Βούρλων, στο γραφείο Πρωτοκόλλου στα Καµένα Βούρλα (∆/νση: Αγ. Παντελεήµονα 8 -Καµένα Βούρλα- τηλ. επικοινωνίας : 22353- 50026),κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες.

Οι ενδιαφερόµενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά µέσα σε προθεσµία τεσσάρων (4) ηµερολογιακών ηµερών από την εποµένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων της έδρας του ∆ήµου.

Περισσότερα ΕΔΩ.

Σημειώνουμε ότι στην τελευταία οικονομική επιτροπή εγκρίθηκε στο σύνολό του ο προγραμματισμός προσλήψεων έκτακτου προσωπικού έτους 2020 διάρκειας έως οκτώ (8) µηνών», συνολικά είκοσι τριών (23) ατόµων, ήτοι:

• δεκαεπτά (17) θέσεις κατηγορίας Υ.Ε., κλάδου Υ.Ε.16 Εργατών Καθαριότητας

• δύο (2) θέσεις κατηγορίας ∆.Ε. ,κλάδου ∆.Ε. 29 Οδηγών Αυτ/του(απορ/ρου χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου) και

• τέσσερις (4) θέσεις κατηγορίας ∆.Ε., κλάδου ∆Ε28 Χειριστών Μηχανηµάτων Έργου

Προσαρμοσμένη αναζήτηση