Κρατάμε γερά στη Φθιώτιδα - Αρνητικά και τα τελευταία δείγματα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020 08:30 Κρατάμε γερά στη Φθιώτιδα - Αρνητικά και τα τελευταία δείγματα

Ουσιαστικά παραμένουμε στο «μηδέν» στη Φθιώτιδα - Ποια είναι τα τρία κρούσματα που καταγράφονται στο χάρτη από τον ΕΟΔΥ και αφορούν στη Φθιώτιδα.

Και τα αποψινά νέα είναι ευχάριστα για την περιοχή μας, αφού οι απαντήσεις, που περιμέναμε από χθες για τα πέντε "ύποπτα" κρούσματα, είναι αρνητικές.

Έτσι λοιπόν όλα δείχνουν ότι και σε τοπικό επίπεδο είμαστε σε πολύ καλό δρόμο σε σχέση μετά όσα συμβαίνουν δίπλα μας.

Ακόμη ένα δείγμα από το νοσοκομείο Λαμίας έχει σταλεί στα εργαστήρια και η απάντηση αναμένεται αύριο και φυσικά εάν προκύψει και κάποιο άλλο κατά τη διάρκεια της νύχτας, όποτε θα σταλεί και αυτό.

Είναι καθαρά δικό μας θέμα, ατομικής ευθύνης, να συνεχίσουμε με συνέπεια το "μένουμε σπίτι" για να κρατήσουμε κλειστή την πόρτα στον φονικό ιό και τις επόμενες, πολύ κρίσιμες, ημέρες για την εξέλιξη της πανδημίας.

Τα τρία κρούσματα από τη Φθιώτιδα

Αναστάτωση υπάρχει στον Αχινό της ανατολικής Φθιώτιδας μετά την πληροφορία ότι ένας 85χρονος είναι το τρίτο επιβεβαιωμένο κρούσμα από τη Φθιώτιδα.

Το ρεπορτάζ λέει ότι ο 85χρονος νοσηλεύεται από τις 24/3/20 στο νοσοκομείο Σωτηρία και συγκεκριμένα στην Πνευμονολογική Κλινική.

Είναι σε καλή κατάσταση γενικώς, αφού δεν έχει χρειαστεί να μπει σε μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο ηλικιωμένος από τον Αχινό τον τελευταίο καιρό διέμενε στα παιδιά του στην Αθήνα και έτσι δεν τέθηκε θέμα ιχνιλάτησης για την τοπική κοινωνία και φυσικά δεν υπάρχει κανένας λόγο ανησυχίας.

Τα άλλα δυο κρούσματα που είναι "χρεωμένα" στη Φθιώτιδα, είναι η μητέρα με το βρέφος από τη Σπερχειάδα, που επίσης διαγνώστηκαν στην Αθήνα και τώρα είναι μια χαρά, αφού περάσαν όλες τις ημέρες της καραντίνας στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα και όλα εξελίχθηκαν πολύ καλά για την υγεία τους.

Και σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για την τοπική κοινωνία.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση