«Συν στον Άνθρωπο»: Δωρεά αναπνευστήρα στο Νοσοκομείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Απριλίου 2020 08:26 «Συν στον Άνθρωπο»: Δωρεά αναπνευστήρα στο Νοσοκομείο Λαμίας (φώτο αρχείου)

 

Με την προσφορά ενός σύγχρονου φορητού αναπνευστήρα τύπου CWH-2010, αξίας 10.000€, ο Σύλλογος «Συν στον Άνθρωπο», εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στους ανθρώπους της Υγείας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή στον πόλεμο με τον κορωνοϊό.

Δείτε την ανακοίνωση του Συλλόγου για τη δωρεά:

Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Συν στον Άνθρωπο» εν όψει της μεγάλης ανθρωπιστικής και κοινωνικής κρίσης που η πατρίδα μας, αλλά και όλη η ανθρωπότητα διέρχεται λόγω της πανδημίας του covid-19, αισθάνεται την υποχρέωση να συμβάλει για την κάλυψη αναγκών της Πνευμονολογικής κλινικής, της ΜΕΘ, της ΜΑΦ  του  Νοσοκομείου μας ή όπου άλλου απαιτηθεί,  με τη δωρεά ενός σύγχρονου φορητού  αναπνευστήρα  τύπου CWH-2010 του οίκου CHENWEI αξίας 10.000€ . 

Εκφράζουμε τις βαθύτατες ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας προς το Διοικητικό, Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Γ.Ν. Λαμίας στις προσπάθειες που καταβάλετε όλοι για την εύρυθμη καλή λειτουργία του, καθώς και στην Πανελλήνια και Παγκόσμια Ιατρική και Νοσηλευτική κοινότητα για την ανεκτίμητη επιστημονική και διανθρώπινη προσφορά Σας!

Είμαστε υπερήφανοι και Ευχαριστούμε θερμά όλους ΕΣΑΣ που με τη δική σας συμπαράσταση και προσφορά συμβάλετε ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο στη προσπάθεια του κοινωνικού και φιλανθρωπικού έργου του συλλόγου

Με τιμή
Το Δ.Σ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση