Θύμιος Καραΐσκος: «Είμαστε εδώ για όσους έχουν ανάγκη»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020 08:36 Θύμιος Καραΐσκος: «Είμαστε εδώ για όσους έχουν ανάγκη»

Οι «Ομάδες Άμεσης Επέμβασης» καθημερινά φροντίζουν και προσφέρουν βοήθεια σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Ο Δήμος Λαμιέων από την πρωτη στιγμή που χτύπησε το καμπανάκι για τον κορωνοϊό λειτούργησε με γρήγορα αντανακλαστικά προς όλες τις κατευθύνσεις. Άμεσα ξεκίνησε τις απολυμάνσεις στα δημοτικά κτίρια, ενώ ανταποκρίθηκε σε πολλά αιτήματα και έκανε απολυμάνσεις και σε άλλα κτίρια και εγκαταστάσεις όπως: (Δικαστικό Μέγαρο - Αστυνομία - Πυροσβεστική - Δασαρχείο - ΕΚΑΒ - Στρατολογία - Πρωτοδικείο - Πρωτοβάθμια & Δευτεροβάθμια - ΚΕΔΥ - Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης - ΕΜΑΚ - ΕΥΔΕ ΠΑΘΕ - Ε.Π.Σ.Φ. - Τροχαία αυτοκινητοδρόμων Θερμοπύλες - Επιμελητήριο - Μητροπολιτικός Ναός κ.α)

Επίσης ο Δήμος Λαμιέων εφοδίασε με στολές, μάσκες και άλλο υγειονομικό υλικό στο ΓΝ Λαμίας, τους αστυνομικούς, τους Νεφροπαθείς και άλλους.

Δίπλα στους ηλικιωμένους και όσους έχουν ανάγκη

Ο Δήμος της Λαμίας σε συνεργασία με το Παράρτημα Λαμίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, και στελέχη από τα προγράμματα «Βοήθεια στο Σπίτι», δημιούργησαν μια ασπίδα προστασίας και μια γραμμή επικοινωνίας για τους δημότες που το έχουν απόλυτη ανάγκη. Βασικός στόχος και σκοπός είναι να παραμένουν στο σπίτι, όλα τα άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

Οι δημότες μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2231200240 και να αναφέρουν τις ανάγκες που υπάρχουν, είτε να πληροφορούν για πιθανές τέτοιες περιπτώσεις που βρίσκονται δίπλα τους ή έχουν πέσει στην αντίληψη τους.  

«Τίποτα δεν είναι όπως χθες….. Με αλληλεγγύη και συνεργασίες ξεπερνάμε τα δύσκολα…», τονίζει ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος ο οποίος όλες τις ώρες είναι εκεί και συντονιζει όλες τις δράσεις.

«Δεχόμαστε δεκάδες τηλεφωνήματα καθημερινά και προσπαθούμε να ανταποκριθούμε άμεσα στα αιτήματα των δημοτών μας που χρειάζονται κάθε είδους βοήθεια....», λέει ο Δήμαρχος Λαμιέων, ευχαριστώντας για άλλη μια φορά όσους εργάζονται για τον ιερό αυτό σκοπό.

Δείτε το βίντεο:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση