Απολύμανση ευαίσθητων χώρων από τη ΔΕΥΑΛ και το Δήμο Λαμιέων (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Απριλίου 2020 14:51 Απολύμανση ευαίσθητων χώρων από τη ΔΕΥΑΛ και το Δήμο Λαμιέων (ΦΩΤΟ)

Ευθύνη των πολιτών το «Μένουμε Σπίτι»…

Δεύτερο κύκλο απολυμάνσεων ξεκίνησε ο Δήμος Λαμιέων με τη ΔΕΥΑΛ στο πλαίσιο του ενεργειών του για τη μη εξάπλωση του νέου κορωνοϊού.

Σε μια περίοδο που η περιοχή παραμένει στο «μηδέν» όλοι στο Δήμο Λαμιέων εντείνουν τις προσπάθειές τους να το υποστηρίξουν.

Η νέα αρχή έγινε στις 6 το πρωί της Πέμπτης 2 Απριλίου από τον ευαίσθητο χώρο του Νοσοκομείου Λαμίας, όπου βρέθηκε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κώστας Μουστάκας, τον οποίο υποδέχθηκε ο Αναπληρωτής Διοικητής Ανδρέας Κολοκυθάς.

Θα ακολουθήσουν εξωτερικοί δημόσιοι και κοινόχρηστοι χώροι όπως δρόμοι, πλατείες στάσεις, σε όλη την  έκταση του Δήμου, συμβάλλοντας με τη δράση αυτή, στην ουσιαστική και ακόμα μεγαλύτερη η δυνατόν προστασία της δημόσιας υγείας.

Πλυστικά μηχανήματα θα πλένουν και απολυμαίνουν  καθημερινά πλατείες, πεζόδρομους, πεζοδρόμια, παγκάκια, στάσεις λεωφορείων και σημεία που παρατηρείται συνωστισμός.

Οι απολυμάνσεις θα πραγματοποιούνται από τις 00:00΄ μέχρι τις 5:00 πμ για την δευκόλυνση των συνεργείων, και την ασφάλεια των διερχόμενων. Σχετικές ανακοινώσεις του προγράμματος απολύμανσης θα γίνονται με την πρόοδο της δράσης αυτής.

«Ως Δήμος Λαμιέων και ως ΔΕΥΑΛ καταβάλλουμε συντονισμένες προσπάθειες να ανταποκριθούμε στις νέες προκλήσεις και να διασφαλίσουμε την υγεία των πολιτών και την απολύμανση των ελεύθερων χώρων. Παρακαλούμε τους πολίτες να διευκολύνουν στην εξέλιξη του προγράμματος και κυρίως να μη ξεχνούν… Μένουμε σπίτι.»

Δείτε φωτογραφίες από την απολύμανση στο χώρο του Νοσοκομείου Λαμίας:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση