Πως θα εξυπηρετείστε από το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης και Ελέγχων Φθιώτιδας.

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020 18:42 Πως θα εξυπηρετείστε από το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης και Ελέγχων Φθιώτιδας.

Μετά την εφαρμογή των έκτακτων μέτρων κατά της εξάπλωσης της πανδημίας, το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης και Ελέγχων Νομού Φθιώτιδας ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους Αγρότες, Γεωργούς, Κτηνοτρόφους και Αλιείς για το πως θα εξυπηρετούνται μέχρι τη λήξη ισχύος των έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης και προστασίας της δημόσιας υγείας.

Η εξυπηρέτησή τους λοιπόν θα γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεομοιοτυπίας [FAX] και τηλεφώνου.

Τηλέφωνο: 22310 26103

Fax: 22310 26156

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ειδικά για θέματα Μητρώου Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων [Βεβαιώσεις Επαγγελματία Αγρότη], προτείνεται για διευκόλυνση των ενδιαφερομένων, η προηγούμενη επικοινωνία τους, ενδεχομένως με τον φορέα με τον οποίο συνεργάζονται.

Σε εξαιρετικά επείγουσες και ειδικές περιπτώσεις, που κρίνονται ως τέτοιες από την Υπηρεσία, είναι δυνατή η εξυπηρέτηση με αυτοπρόσωπη παρουσία, κατόπιν προσυνεννόησης και ραντεβού.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση