Στο «μηδέν» παραμένει το Νοσοκομείο Λαμίας - Αγωνία για τα δείγματα από Αταλάντη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 05 Απριλίου 2020 09:10 Στο «μηδέν» παραμένει το Νοσοκομείο Λαμίας - Αγωνία για τα δείγματα από Αταλάντη

Σε καραντίνα στο πέτρινο κτίριο μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα…

Για ένα ακόμη 24ωρο τα αποτελέσματα για «ύποπτα» κρούσματα στο Νοσοκομείο Λαμίας, ήταν αρνητικά.

Συνολικά στο Εργαστήριο του ΕΚΠΑ εστάλησαν έξι δείγματα πολιτών που προσήλθαν στο Νοσοκομείο Λαμίας με συμπτώματα ύποπτα για covid-19 και επέστρεψαν όλα αρνητικά.

Ωστόσο αγωνία υπάρχει για τα αποτελέσματα από τα σημερινά δείγματα που πήρε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τους τρεις συναδέλφους της γυναίκας που νόσησε από τον SARS-COV-2 στην Αταλάντη.

Η γυναίκα φαίνεται να μολύνθηκε κατά την επαφή της με Αθηναίους φίλους της και στις 20 Μαρτίου εκδήλωσε τα συμπτώματα του ιού. Εκείνη την ημέρα είχε βάρδια στο εργοστάσιο όπου εργάζεται και είχε έρθει σε επαφή με τους τρεις άνδρες που εξετάστηκαν σήμερα στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Η συγκεκριμένη έδωσε δείγμα στις 31 Μαρτίου και βγήκε θετική. Σύμφωνα με την ίδια ακολούθησε τις συμβουλές του ΕΟΔΥ και παρέμεινε σπίτι της εωσότου θέλησε να επιστρέψει στη δουλειά της αφού ήταν πολύ καλά στην υγεία της. Τότε ήταν που της ζητήθηκε να κάνει το τεστ που έδειξε την αλήθεια.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι και οι συγκεκριμένοι άνδρες δεν έχουν εκδηλώσει κάποιο σύμπτωμα και ότι από τις 20 Μαρτίου έχουν περάσει πάνω από 14 ημέρες. Θα παραμείνουν στο Νοσοκομείο Λαμίας στο πέτρινο κτίριο εωσότου επιστρέψουν τα αποτελέσματα των εξετάσεών τους.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση