Τηλεϊατρική: Ο γιατρός στο σπίτι σας από την Περιφέρεια Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Απριλίου 2020 08:07 Τηλεϊατρική: Ο γιατρός στο σπίτι σας από την Περιφέρεια Στερεάς

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και η  Δομή «Γέφυρα», σε συνεργασία με τους Ιατρικούς Συλλόγους της Στερεάς Ελλάδας και την πλατφόρμα Dr. Button, αναπτύσσει κοινό μέτωπο κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, παρέχοντας δωρεάν υπηρεσίες τηλεϊατρικής.

Πρόκειται για μια δράση με στόχο την ενίσχυση της προστασίας των πολιτών, αλλά και την διευκόλυνση της διαβίωσής τους εν όψει των περιοριστικών μέτρων.

Για τη χρήση του συστήματος τηλεϊατρικής οι πολίτες της Στερεάς Ελλάδας, μπορούν να εγγραφούν στην υπηρεσία στο https://drbutton.gr/el/sterea-ellada  και ακολούθως να ζητήσουν ιατρικές συμβουλές και καθοδήγηση σε τέσσερις ειδικότητες: Παιδίατρους, Παθολόγους, Γενικούς Ιατρούς και Πνευμονολόγους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα, από κινητό τηλέφωνο, τάμπλετ ή υπολογιστή. Η επικοινωνία είναι άμεση και ζωντανή. Ο ιατρός ενημερώνεται για τυχόν συμπτώματα κορωνοϊού ή άλλης ασθένειας και παρέχει άμεσα και υπεύθυνα πληροφορίες και καθοδήγηση στον πολίτη.

Μάλιστα, μέσω της εφαρμογής, είναι εύκολη η καταγραφή ύποπτων κρουσμάτων ανά πόλη, με σκοπό την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων σε πραγματικό χρόνο.

Δείτε τι δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός για το σύστημα τηλεϊατρικής:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση