Χαρδαλιάς και Τσιόδρας στη Λάρισα για τα κρούσματα στον οικισμό των Ρομά

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020 11:48 Χαρδαλιάς και Τσιόδρας στη Λάρισα για τα κρούσματα στον οικισμό των Ρομά

Πολυμελές κυβερνητικό κλιμάκιο και συσκέψεις με τις τοπικές αρχές για τη διαχείριση του προβλήματος…

Άρον άρον στη Λάρισα το μεσημέρι της Παρασκευής (10/4) ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιά συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπο του Υπ. Υγείας Καθηγητή Σωτήριο Τσιόδρα.

Μαζί τους είναι και ο υφυπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος, ο γ.γ. Δημόσιας Υγείας Παναγιώτης Πρεζεράκος, ο γ.γ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχιας Γεώργιος Σταμάτης, ο Διευθυντής Σχεδιασμού και Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας Φοίβος Θεοδώρου και ο πρόεδρος της Πανελλαδικής Συνομοσπονδίας Ελλήνων Ρομά ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ Βασίλης Πάντζος.

Στη 1 μ.μ. αναμένεται η άφιξη του κλιμακίου με ελικόπτερο super Puma στη Βάση της 1ης Στρατιάς στη Λάρισα.

Στη 1.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κωνσταντίνο Αγοραστό και το δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη.

Στη συνέχεια το κυβερνητικό κλιμάκιο θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους της κοινότητας των Ρομά, καθώς και με τους επικεφαλής των μέτρων τήρησης της καραντίνας.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση