Λαμία: Τι έδειξε ο έλεγχος στους συγγενείς της νεαρής Ρομά

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 25 Απριλίου 2020 09:10 Λαμία: Τι έδειξε ο έλεγχος στους συγγενείς της νεαρής Ρομά

Σε καλή κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται ο 54χρονος αυτοκινητιστής…

Ώρες αγωνίας στο Νοσοκομείο Λαμίας, αλλά και στο στενό περιβάλλον της νεαρής Ρομά, που βρέθηκε θετική σε έλεγχο covid-19.

Μέχρι να έρθουν τα αποτελέσματα από το ειδικό εργαστήριο ανίχνευσης covid-19 του ΕΚΠΑ, κανείς δεν μπορούσε να πει με βεβαιότητα αν υπάρχει διασπορά στην κοινότητα λόγω των επαφών της νεαρής της ημέρες του Πάσχα.

Τελικά, χαρά και ανακούφιση προκάλεσαν τα αποτελέσματα που επέστρεψαν νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής (24/4) αρνητικά, από τα δείγματα που έδωσαν ο σύζυγός της, ο αδερφός της και ένας ακόμη συγγενής της ο οποίος είναι ανοσοκατεσταλμένος και υπήρχε σχετική ανησυχία.

Την ίδια ώρα σε καραντίνα έχουν μπει δύο οικογένειες, συγγενείς της νεαρής που θα παραμείνουν κλεισμένοι στο σπίτι τους για εφτά συνολικά ημέρες, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Ευχάριστη είναι όμως και η είδηση που έρχεται από τη ΜΕΘ κορωνοϊού του Νοσοκομείου Λαμίας, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 54χρονος αυτοκινητιστής που διαγνώσθηκε με covid-19 ανήμερα του Πάσχα. Όλα δείχνουν ότι ξεπέρασε χωρίς προβλήματα το κρίσιμο διάστημα που ο ιός είναι επικίνδυνος για επιπλοκές και σύντομα θα πάρει το δρόμο για το σπίτι του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πάντως εξακολουθεί να παραμένει θετικός στην ασθένεια και ακολουθεί την προβλεπόμενη θεραπεία.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση