Λαμία: Ουρές και... υπομονή στα ΑΤΜ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 28 Ιουνίου 2015 16:27 Λαμία: Ουρές και... υπομονή στα ΑΤΜ

Συνεχίζονται και σήμερα Κυριακή οι ουρές των πολιτών έξω από τα τραπεζικά υποκαταστήματα στη Λαμία και όλα τη Φθιώτιδα...

Η αβεβαιότητα και ο φόβος στέλνει τους πολίτες στα ΑΤΜ, αφου δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει.

Τα περισσότερα ΑΤΜ έχουν "στεγνώσει", ωστόσο πολλοί είναι εκείνοι που περιμένουν υπομονετικά΄μήπως και ανεφοδιαστούν.

«Περιμένω 3 ώρες μήπως βάλουν χρήματα. Δεν έχω άλλη επιλογή αφου χθες δεν πρόλαβα να πάρω τη σύνταξή μου....», είπε φανερά απογοητευμένος ένας συνταξιούχος στο LamiaReport, o οποίος περίμενε σε κεντρικό υποκατάστημά τράπεζας στο κέντρο της πόλης.

Αυξημένη κινητικότητα υπάρχει σε όλο το νομό, όπου υπάρχουν μηχανήματα αυτόματης ανάληψης χρημάτων.

Μάλιστα κάποιοι που είχαν φύγει από το μεσημέρι της Παρασκευής, για να περάσουν το Σαββατοκύριακο στο χωριό τους, επέστρεψαν στη Λαμία για να πάρουν χρήματα.

Έφοδος και στα σουπερ μάρκετ

Πρωτοφανείς ήταν οι εικόνες και στα σουπερ μάρκετ της πόλης, όπου από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν σε καταστήματα μεγάλων αλυσίδων για αγορές, που έδειχναν καταναλωτές σε σύγχυση και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και σε πανικό.

«Οι περισσότεροι παίρνουν τρόφιμα μακράς διάρκειας, όπως ζυμαρικά, γάλατα σε κονσέρβες και άλλα. Είναι τουλάχιστον υπερβολικό αυτό που γίνεται...», είπε στο LamiaReport προϊστάμενος σουπερ μάρκετ της Λαμίας.

Ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση παρατηρήθηκε και σε βενζινάδικα της πόλης, αφου ο κόσμος φοβάται ότι τις επόμενες ημέρες μπορεί να μην υπάρχουν όχτε καύσιμα. Ωστόσο, πρόβλημα στον εφοδιασμό της αγοράς δεν υπάρχει.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση