Κάλεσμα για συμμετοχή στην εκδήλωση για το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2015 22:43 Κάλεσμα για συμμετοχή στην εκδήλωση για το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα

Από την "Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία"

Οι προσπάθειες της κυβέρνησης για απεμπλοκή από τα Μνημόνια έχει συναντήσει την πλήρη απαξίωση των θεσμών και την σθεναρή αντίσταση των πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων, ντόπιων και ξένων.

Η προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία είναι μονόδρομος. Οι προτάσεις του μαύρου μετώπου της ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ, οι οποίοι θέλουν να μειωθούν κι άλλο ο κατώτατος μισθός και οι συντάξεις, να χειροτερεύσει η φοροεπιδρομή προς τα κατώτερα οικονομικά στρώματα, με ακόμα πιο επαχθείς άμεσους και έμμεσους φόρους, οι παρεμβάσεις όλων όσων στηρίζουν αυτές τις πολιτικές που φέρνουν τα βάρη στους πολλούς, ενώ οι λίγοι συνεχίζουν να απολαμβάνουν σκανδαλώδεις ελαφρύνσεις και ασυλίες, πρέπει να απαντηθούν από το λαό μας την ερχόμενη Κυριακή με ένα τρανταχτό ΟΧΙ.

Καλούμε τη δημοτική αρχή να πάρει θέση για το πρώτο δημοψήφισμα που θα διεξαχθεί στην χώρα μας τα τελευταία 40 χρόνια.

Η δημοτική μας κίνηση καλεί τα μέλη και τους φίλους της σε μαζική συμμετοχή στην ανοιχτή συγκέντρωση που οργανώνει η Επιτροπή στήριξης του «ΟΧΙ» στη Φθιώτιδα, στην πλ. Πάρκου στη Λαμία, την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015 ώρα 7.30μ.μ. για να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα υπερηφάνειας, ελπίδας και αξιοπρέπειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στο δημοψήφισμα της 5ης Ιούλη:

λέμε ΟΧΙ στα Μνημόνια

λέμε ΟΧΙ στη λιτότητα και την καταστροφή

λέμε ΟΧΙ στους εκβιασμούς και την υποταγή

λέμε ΟΧΙ στην κατάλυση της δημοκρατίας

Λαμία, 1-7-2015

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση