Κάλεσμα Επιτροπής στήριξης του «ΟΧΙ» στη Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2015 16:49 Κάλεσμα Επιτροπής στήριξης του  «ΟΧΙ» στη  Φθιώτιδα

Αυτές τις κρίσιμες ώρες  τους σταματάμε με το μεγάλο ΟΧΙ του λαού μας.

                                              ή αυτοί ή εμείς

Με το περήφανο «Όχι» ο ελληνικός λαός θα ισχυροποιήσει τη θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη. Με το περήφανο «Όχι» ο ελληνικός λαός θα δώσει φωνή σε όλους τους λαούς της Ευρώπης.

Καλούμε όλους τους δημοκράτες συμπολίτες και όλες τις συμπολίτισσες να πλαισιώσουν  την Επιτροπή στήριξης του ΟΧΙ στη Φθιώτιδα, ώστε τις επόμενες μέρες να είμαστε παντού στην κοινωνία για να δώσουμε ενωμένοι με νηφαλιότητα και αποφασιστικότητα την κρίσιμη  μάχη του δημοψηφίσματος. Ο ένας δίπλα στον άλλο και όλοι μαζί σε όποιον έχει ανάγκη. Με πείσμα και ψηλά το κεφάλι δίνουμε αυτή τη μάχη έχοντας στο μυαλό μας τους ανθρώπους που έχασαν τις δουλειές τους, είδαν τα μαγαζιά τους να κλείνουν, τα παιδιά τους να μεταναστεύουν, το γείτονα να αυτοκτονεί.

Θα ακούσουμε πολλά, ψέματα,  λάσπη και εκστρατεία τρόμου. Είναι ο πανικός τους που ένας λαός ορθώνει το ανάστημά του και λέει:

                          «Φτάνει πια. Τώρα μιλάμε εμείς».

Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε τα τελευταία χρόνια καλούμαστε ν" αποδείξουμε ότι νοιαζόμαστε για τον τόπο μας, για τα παιδιά μας και το μέλλον τους. Γιατί η πατρίδα είμαστε όλοι και όλες εμείς που ζούμε εδώ, που δουλεύουμε εδώ, που αγωνιζόμαστε εδώ και δεν έχουμε κρυφούς λογαριασμούς και συμφέροντα αλλού. Η Δημοκρατία στην Ελλάδα και την Ευρώπη είναι αδιαπραγμάτευτη.

Η Δημοκρατία στην Ελλάδα και την Ευρώπη είναι ισχυρή.  

Στο δημοψήφισμα της 5ης Ιούλη λέμε ΟΧΙ στη λιτότητα. Λέμε ΟΧΙ στα τελεσίγραφα. Λέμε ΟΧΙ στην κατάλυση της δημοκρατίας.

Σας καλούμε σε μαζική συμμετοχή στην  ανοιχτή συγκέντρωση που οργανώνει η Επιτροπή στήριξης του «ΟΧΙ» στη Φθιώτιδα, στην πλ. Πάρκου στη Λαμία, την Πέμπτη 2 Ιουλίου  2015 ώρα 7.30μ.μ. για να στείλουμε ένα  ισχυρό μήνυμα υπερηφάνειας, ελπίδας και αξιοπρέπειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση