Η εκδήλωση για το ΝΑΙ στη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2015 09:25 Η εκδήλωση για το ΝΑΙ στη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Με το ζόρι γέμισαν την αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στη Λαμία οι υποστηρικτές του ΝΑΙ.

Αν και η Νέα Δημοκρατία έστειλε ένα προβεβλημένο στέλεχος και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ως κεντρικό ομιλητή στην εκδήλωση για το δημοψήφισμα, ο κόσμος δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των υποστηρικτών του ΝΑΙ, όπως θα περίμεναν τουλάχιστον οι διοργανωτές.

Χαιρετίζοντας την συγκέντρωση ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας Στέλιος Κανέλος αναφέρθηκε στα ενωτικά χαρακτηριστικά της συγκέντρωσης και κάλεσε τους πολίτες την Κυριακή στο δημοψήφισμα να δώσουν δυναμικό παρών για να υπερασπιστούμε όπως είπε τα κεκτημένα των πατεράδων μας και των παππούδων μας και να διατρανώσουμε το μεγάλο ΝΑΙ στην Ευρώπη .

Oλομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης που ήταν ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης . Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την άποψη ότι το "όχι" στο δημοψήφισμα της Κυριακής λύνει τα χέρια της κυβέρνησης για να επιστρέψει η Ελλάδα  στη δραχμή, αλλά ο ελληνικός λαός θα δώσει ηχηρή απάντηση ψηφίζοντας "ναι" στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας .

«Το πραγματικό ερώτημα που καλούμαστε να απαντήσουμε την Κυριακή είναι ΝΑΙ ή ΟΧΙ στο ΕΥΡΩ, ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην ΕΥΡΩΠΗ», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Απο την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης τόνισε στον χαιρετισμό του οτι το δημοψήφισμα –παρωδία της Κυριακής είναι ενα μεγάλο ‘’δώρο’’ του Αλέξη Τσίπρα για να ενώσουμε όλοι τις φωνές μας για τον Ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας .

Τη συγκέντρωση χαιρέτισαν ακόμη ο Μάνος Γέμελος ως εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, ο Δημήτρης Λαθούρης από το Ποτάμι, ο Σπύρος Βογιατζής από το ΚΙΔΗΣΟ.

Δείτε ένα απόσπασμα:

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση