Φθιώτιδα: «Είμαι απογοητευμένος από την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015 11:12 Φθιώτιδα: «Είμαι απογοητευμένος από την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα»

Σοκαρισμένη είναι η Φθιώτιδα από τη δεύτερη αυτοκτονία συμπολίτη μας μέσα σε 48 ώρες - Τι έγραφε στο σημείωμα που άφησε.

Μετά την αυτοκτονία του 45χρονου εμπόρου στη Στυλίδα τη Δευτέρα, ήρθε την Τετάρτη και η αυτοκτονία του 47χρονου άνεργου στην περιοχή της Υπάτης, που συγκλόνισε όλο το πανελλήνιο με το σημείωμα που άφησε.

«Είμαι απογοητευμένος από την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα. Ευχαριστώ τον πατέρα μου και τα αδέλφια μου που μου συμπαραστάθηκαν και με βοήθησαν τα τελευταία χρόνια...». έγραφε σύμφωνα με πληροφορίες.

Τον 47χρονο βρήκε νεκρό ο αδελφός του και ο πατέρας του στην αποθήκη του πατρικού του σε χωριό της Υπάτης. Είχε κρεμαστεί με ένα σχοινί από την οροφή της αποθήκης.

Ο 47χρονος τον τελευταίο καιρό ήταν άνεργος. Τα τελευταία χρόνια δούλευε περιστασιακά όπου έβρισκε. Προσπαθούσε αλλά ήταν πολύ δύσκολο να βρει δουλειά όπως έλεγε και ο ίδιος στους φίλους του.

Όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν ήρεμο, ευαίσθητο και πολύ αγαπητό άνθρωπο, που τον τελευταίο καιρό λόγω της ανεργίας είχε κλειστεί στον εαυτό του.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση