Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το άρωμα της κρίσης «Οδός… Αρωμάτων.....και Ονείρων»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015 23:10 Το άρωμα της κρίσης  «Οδός… Αρωμάτων.....και  Ονείρων»

Όσο μακριά κι αν είσαι το με ένα κλικ η "Οδός Αρωμάτων" είναι στα... χέρια σου - Οι 200 πρώτες παραγγελίες θα παραλάβουν δώρο έκπληξη!!!

Τόλμησε να μυρίσεις με δύναμη και πάθος....Η «Οδός… Αρωμάτων.....και  Ονείρων» σου δίνει την ευκαιρία μέσα στην κρίση.

Θυμίζει κάτι από  Μάνο Χατζηδάκη.  Είναι γεμάτο αγάπη, χρώμα, αρμονία,  άρωμα και ευωδιαστές νότες. Νότες εξωτικές, νότες δροσερές, ρομαντικές, νότες που μας ταξιδεύουν και αφήνουν ελεύθερη τη φαντασία μας.

"Οδός Αρωμάτων" .  Αυτό είναι το  κατάστημα που έχει  ανοίξει πριν λίγους μήνες στην  Ιστιαία Ευβοίας και απ ότι φαίνεται έχει ξετρελάνει όσους είχαν την τύχη και την ευκαιρία να το επισκεφτούν. 

Μεγάλη ποικιλία από  αρώματα  όλων των επωνύμων οίκων που τα φτιάχνει εκείνη τη στιγμή η νεαρή ιδιοκτήτρια Κατερίνα με το ζεστό χαμόγελο. Ένα μαγαζί  ιδιαίτερα  ζεστό,  φιλόξενο, που θα μπορούσες  να κάθεσαι με τις ώρες και να χαζεύεις.

Αρώματα, κρέμες και  λάδια σώματος που μπορείς να τα εμπλουτίσεις με άρωμα της δικής σου επιλογής, σαπούνια, φυτικά προϊόντα, αιθέρια έλαια και  βέβαια καλλυντικά και βαφές μαλλιών.

Πολλές  επιλογές  για ένα χρήσιμο και αξιοπρεπές δώρο. Όλα αυτά σε τιμές πολύ προσιτές  που ταιριάζουν  στις δύσκολες μέρες που όλοι μας βιώνουμε. 

Ρωτήσαμε την νεαρή ιδιοκτήτρια: Πως σε μια τέτοια εποχή δύσκολη, με μεγάλη ανεργία, που όλοι μας περνάμε πολύ δύσκολα, μαγαζιά και επιχειρήσεις κλείνουν, εσύ τόλμησες  και  έκανε αυτό το βήμα;

Μας απάντησε με ένα ελαφρύ χαμόγελο, αλλά και γεμάτη σιγουριά.

«Πρώτα απ΄όλα αυτά που με κάνουν αισιόδοξη ότι η Οδός Αρωμάτων θα έχει μια καλή πορεία είναι η ποιότητα των αρωμάτων κυρίως, αλλά  και όλων των προϊόντων και οι πολύ καλές τιμές. Είναι δύο πολύ  βασικοί λόγοι.

Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα έρευνας που κράτησε  πάνω από ένα χρόνο με  πολλά ταξίδια πριν την τελική επιλογή των προϊόντων.  Εδώ θέλω λίγο να σταθώ και να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς μου που με βοήθησαν πολύ και με στήριξαν για να δημιουργήσω τον στόχο μου που τόσο έχω αγαπήσει.
 

Επίσης μετά από λίγους μήνες  λειτουργίας του καταστήματος η ανταπόκριση του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από αυτό που περιμέναμε . Θέλω να ευχαριστήσω μέσα απ την καρδιά μου όλους  όσοι με στήριξαν, αλλά η μεγαλύτερη ευχαρίστηση για μένα είναι τα καλά λόγια που ακούω και την ικανοποίηση που νοιώθουν οι  πελάτες  από τα προϊόντα μας.»

Αυτή είναι η "Οδός Αρωμάτων".  Αξίζει πραγματικά  μια επίσκεψη. Σίγουρα θα βγείτε με άλλη διάθεση και με πολύ καλύτερη ψυχολογία.

Και  όσοι δεν μπορείτε να το επισκεφτείτε η "Οδός Αρωμάτων" έρχεται στον υπολογιστή σας, στο λάπτοπ σας ή στο κινητό σας μέσα από την ιστοσελίδα: odosaromaton.gr

Κάντε τις αγορές σας και το πακέτο έρχεται στην πόρτα σας με πολύ μικρό κόστος μεταφοράς. (Μόνο 2,90 Ευρώ μεταφορικά).

Οι 200 πρώτες παραγγελίες θα παραλάβουν δώρο έκπληξη!!!

Κάνε τώρα ένα κλικ στο odosaromaton.gr