Κόντρα Ταξί - ΚΤΕΛ για τις στάσεις μέσα στην πόλη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015 10:45 Κόντρα Ταξί - ΚΤΕΛ για τις στάσεις μέσα στην πόλη (Φώτο αρχείου)

Στο πόδι οι κάτοικοι της ανατολικής Φθιώτιδας, που δεν μπορούν να κατανοήσουν τις απαιτήσεις των ταξιτζήδων, ειδικά αυτές τις εποχές.

Στα δικαστήρια θα συζητηθεί σήμερα η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν οι εκπρόσωποι των ταξί εναντίον της διοίκησης του υπεραστικού Κτελ Φθιώτιδας.

Οι ταξιτζήδες ζητούν να μην επιτρέπεται στα λεωφορεία του ΚΤΕΛ να σταματήσουν σε οποιοδήποτε σημείο μέσα στον ιστό της πόλης. Ουσιαστικά ζητούν τα λεωφορεία να πηγαίνουν κατευθείαν στον σταθμό της Ταϋγέτου.

Οι κάτοικοι της ανατολικής Φθιώτιδας είναι εξοργισμένοι με τις απαιτήσεις των ταξιτζήδων, αφού θεωρούν ότι είναι μεγάλη ταλαιπωρία και επιπλέον έξοδα για αυτούς να πηγαίνουν στο σταθμό της Ταϋγέτου.

«Είναι αδιανόητο τέτοιες εποχές να υπάρχουν τέτοια αιτήματα. Αντί να ζητούν οι κάτοικοι των χωριών μας να εξυπηρετούνται καλύτερα, κοιτάζουν πως θα τους ταλαιπωρήσουν περισσότερο. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι αν θα πάρουν αυτοί περισσότερες κούρσες. Δεν έχουν καταλάβει ότι ο κόσμος δεν έχει; », έλεγε κάτοικος της ανατολικής Φθιώτιδας στο LamiaReport.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση