Μπαίνει λουκέτο στην Παιδιατρική του νοσοκομείου Λαμίας;

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015 20:30 Μπαίνει λουκέτο στην Παιδιατρική του νοσοκομείου Λαμίας;

Το ότι το ΕΣΥ νοσεί και μάλιστα βαρύτατα είναι γνωστό.

Το ότι το νοσοκομείο Λαμίας είναι χωρίς διοίκηση από τον Ιανουάριο και τα προβλήματα συσσωρεύονται είναι επίσης γνωστό.

Υπάρχουν όμως θέματα που τρέχουν και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης και τα οποία, εάν υπάρξει πραγματικό ενδιαφέρον από τους υπεύθυνους, μπορούν να λυθούν.

Ένα από αυτά είναι η Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου Λαμίας.

Πάνω που είπαμε ότι επιτέλους έχουμε μια οργανωμένη παιδιατρική κλινική, με πολύ καλές υπηρεσίες, μαθαίνουμε ότι θα μείνει χωρίς γιατρούς και ότι έτσι όπως πάμε θα φτάσουμε στο λουκέτο.

«Το τελευταίο διάστημα ήρθε ως Δ/ντης της Παιδιατρικής Κλινικής ένας καταπληκτικός γιατρός από το Πανεπιστημιακό της Λάρισας, ο κ. Αλεξόπουλος Εμμανουήλ, ο οποίος πάρα τις ελλείψεις και τις δυσκολίες κατάφερε και έφτιαξε μαι πολύ καλή κλινική. Δυστυχώς δεν είχε βοήθεια από πουθενά. Η κλινική έμεινε χωρίς γιατρούς και τώρα μαθαίνουμε ότι φεύγει και ο ίδιος για το Βόλο. Εαν συμβεί αυτό η κλινική τελείωσε....Θα γυρίσουμε στην εποχή που για ψύλλου πήδημα οι γονείς έτρεχαν τα παιδιά στη Λάρισα ή στην Αθήνα....Είναι κρίμα όταν κάτι χτίζεται με κόπο και θυσίες να χάνεται έτσι ..», έλεγε στο LamiaReport στέλεχος του νοσοκομείου που γνωρίζει τα πράγματα εκ των έσω.

Θα ενδιαφερθεί κανείς;

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση