Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Λαμπάδιασε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2015 13:40 Λαμία: Λαμπάδιασε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Πανικός από πυρκαγιά στο κέντρο της Λαμίας...

Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τη 1:00΄ τα ξημερώματα, σε διαμέρισμα του 4ου ορόφου σε πολυκατοικία που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Αμαλίας, απέναντι από το πολυκατάστημα "ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ".

Η γυναίκα που κοιμόταν μέσα στο σπίτι πρόλαβε και βγήκε, ωστόσο το διαμέρισμα έχει καεί ολοσχερώς, ενώ απειλήθηκαν και γειτονικά διαμερίσματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η φωτιά ξεκίνησε από το σαλόνι, πιθανότατα από κάποιο βραχυκύκλωμα.

Η ιδιοκτήτρια όταν αντιλήφθηκε τους καπνούς ξύπνησε και ήδη το καθιστικό είχε αρπάξει φωτιά. Έντρομη πήρε την πυροσβεστική και βγήκε έξω.

Οι φλόγες όμως πήραν γρήγορα μεγάλες διαστάσεις και άρχισαν να ακούγονται και οι πρώτες εκρήξεις από το εσωτερικό του σπιτιού.

Στους ενοίκους της πολυκατοικίας, αλλά και στη γειτονιά επικράτησε πανικός, ενώ στο σημείο από την πρώτη στιγμή έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις.

Δυστυχώς όμως δεν μπορούσαν να επέμβουν από τις σκάλες και την είσοδο του διαμερίσματος και χρειάστηκε να έρθει το ειδικό γερανοφόρο της Πυροσβεστικής, το οποίο ως συνήθως αντιμετώπισε προβλήματα στην προσέγγιση από παρκαρισμένα αυτοκίνητα στις γωνίες.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι είπε ο υποδιοικητής της ΠΥ Λαμίας, Βαγγέλης Παληός:

Δείτε φωτογραφίες: